VJEŽBANJE SE ISPLATILO

Kakav prizor: Vlaho Arbulić počastio pratitelje fotkom bez majice

16.03.2023 u 08:44

Bionic
Reading

Sa svojom životnom partnericom Tatjanom Dragović, koja je u toplijim krajevima proslavila 45. rođendan, i kćerkom Luce, Vlaho Arbulić uživa na odmoru

Uz emotikon ruke koja maše, kao znak pozdrava svima koji ga prate na Instagramu, a to je brojka od 28,9 tisuća ljudi, Vlaho Arbulić objavio je novu fotografiju s odmora.

On u toplijim krajevima, na nepoznatoj lokaciji, uživa sa životnom partnericom, bivšom manekenkom Tatjanom Dragović i njihovom kćerkicom Luce, odakle objavljuje fotografije i videa koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na putovanju je i njegova partnerica Tatjana Dragović, koja je tamo proslavila i svoj 45. rođendan, a nakon snimki i fotografiji na Instagramu gdje su pokazali i kako se zabavljaju, Vlaho je sada sve oduševio posljednjom objavom.

Na fotografiji je snimljen dok hoda šetnicom, odjeven tek u široke lepršave hlače, počastivši obožavateljice svojim savršeno istreniranim torzom.

  • +3
Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Glazbenik i maneken svom izgledu posvećuje puno pažnje, osobito jer je upravo zahvaljujući njemu i napravio svoju karijeru. Osim dobro izdefiniranih ruku, naziru se i isklesani trbušnjaci koji su prekriveni brojnim tetovažama.