NICOLE SCHERZINGER

Kad se ona skine u bikini, nitko ne ostaje ravnodušan: Atraktivna pjevačica ima se čime pohvaliti

11.08.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Nicole Scherzinger, popularna pjevačica nekadašnje glazbene skupine Pussycat Dolls, mnogima je sinonim jedne od najatraktivnijih žena svijeta. Ova ljepotica zaista se ima čime pohvaliti, a pogotovo kada se pojavi u oskudnom bikiniju

Gdje god da se pojavi, Nicole Scherzinger izaziva pravu senzaciju. Stoga ne čudi da se više od 180 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta oduševilo najnovijim fotografijama popularne glazbenice. Pjevačica rodom s Havaja, trenutno odmara na karipskom otoku St. Lucia, koji redovito privlači brojne bogate i slavne.

Zgodna Nicole javila se iz luksuznog resorta i poslala ljetne pozdrave fotografijom u crnom bikiniju koji je naglasio sve njezine atribute.

Ova 42-godišnjakinja zaista oduzima dah svojim izgledom te bi joj rijetko tko dao toliko godina. Scherzinger trenutno odmara s dečkom Thomom Evansom s kojim je u vezi nešto više od godinu dana.

Mnogi obožavatelji su iznenađeni koliko je veza ozbiljna, a bliski prijatelji lijepe pjevačice otkrili su medijima da par navodno priželjkuje prinovu uskoro.

‘Nicole i Tom su vrlo ozbiljni u svojim namjerama. Razgovaraju o braku i djeci. Nitko se ne bi iznenadio ako bi nam uskoro kazali da očekuju bebu’, rekla je jedna od prijateljica popularne pjevačice.

Inače, Nicole je prije stasitog ragbijaša dugo hodala s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom. Osim toga bila je u vezi s tenisačem Grigorom Dimitrovom.