OPET LJUBI?

Josip Radeljak u društvu atraktivne crnke prisjetio se Ene Begović

21.12.2017 u 20:01

Bionic
Reading

Poduzetnik Josip Radeljak u srijedu navečer u Zagrebu posjetio je dodjelu nagrade Najhistrion koju je Glumačka družina Histrion ove godine uručila Ankici Dobrić i Franji Kuharu. Radeljak je došao u društvu atraktivne crnke, a prisjetio se i lijepih uspomena koje ga vežu za Histrione i preminulu suprugu Enu Begović

'U Histrionima je Ena započela svoju karijeru. Histrione pratim od prvog dana, a tu sam i upoznao Enu', prisjetio se Radeljak za portal Scena.hr. Na dodjelu nagrada, koje su dobili Ankica Dobrić i Franjo Kuhar, u Histrionski je dom došao u pratnji crnokose prijateljice.

Dodao je da voli Histrione i da je bio na svim njihovim premijerama.

'Ovdje je pravo društvo, ovdje su svi dragi, pošteni, iskreni i ugodni ljudi. Ovo je scena koju jako poštujem', rekao je Radeljak.

Povodom 17. godišnjice tragične pogibije Ene Begović, u kolovozu je Radeljak na svom profilu na Facebooku cijelog dana ostavljao dirljive objave, kao i razne stihove koje je posvetio upravo njoj.

Jedan od postova bio je: 'Još jedan dan odlazi u nepovrat... pamtit ću ga po onom koga nemam...'

  • +13
Josip Radeljak Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

A osim svojih misli, iskoristio je i stihove Đorđa Balaševića, koje je posvetio Eni: 'Bila je luda i jedinstvena. Nepopravljiva i bezobrazno ravnodušna. Posebna. Smijehom je sakrivala strah, ponosom slabost. Bila je netko tko ne zna ostati. I nije ostala, nikada. A volio sam je. I ona je mene voljela. I svi su to znali, osim nas.'