FATALNA FKA TWIGS

Još jedan razvod u Hollywoodu: Zbog britanske pjevačice Shia LaBeouf ostavio suprugu

26.09.2018 u 11:57

Bionic
Reading

Iako je još nedavno snimljen sretan i zaljubljen u adrenalinskom parku sa svojom suprugom Mijom Goth, problematični holivudski glumac iznenadio je sve svojom odlukom - da podnese papire za razvod, a sve nakon što su ga paparazzi u Londonu snimili kako izlazi iz doma poznate britanske pjevačice FKA Twigs

I službeno je - glumac Shia LaBeouf i njegova supruga Mia Goth krenuli su svatko svojim putem, a to su za People potvrdili i njegovi predstavnici za medije:

'Shia i Mia podnijeli su papire za razvod. Rastali su se u prijateljskim odnosima, a svi detalji razvoda biti će poznati samo njima.' Ova potvrda stigla je netom nakon što je 32-godišnji glumac snimljen kako izlazi iz doma britanske pjevačice FKA Twigs, rođene kao Tahliah Debrett Barnett, u Londonu u kupovinu namirnica.

  • +21
Shia LaBeouf Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nagađa se kako je upravo dvije godine mlađa pjevačica i glavni krivac za razvod, budući da je LaBeouf nedavno snimljen sa svojom uskoro bivšom suprugom u zabavnom parku kako sretni i zaljubljeni uživaju u adrenalinskim vožnjama. Par se vjenčao u listopadu 2016. godine u Las Vegasu, a odluku za to su donijeli doslovce preko noći i svojim postupkom iznenadili sve.

FKA Twigs je prije LaBeoufa bila s još jednim holivudskim glumcem, Robertom Pattinsonom, za kojeg je čak bila i zaručena, a prekinuli su 2017. godine.