CHRIS PINE

Još je jedna ljepotica pala na šarm poznatog holivudskog zavodnika

05.04.2018 u 13:54

Bionic
Reading

Posljednja djevojka s kojom se viđao bila je glumica Sofia Boutella, a holivudski ljepotan Chris Pine sada je pronašao sreću uz britansku kolegicu. Par je snimljen na londonskom aerodromu, nakon povratka sa zajedničkog odmora na Havajima

Čini se kako je poznati holivudski glumac Chris Pine, koji trenutno glumi u filmu 'Nabor u vremenu', ponovno zaljubljen. Posljednja ljepotica s kojom je 37-godišnji glumac viđan bila je glumica Sofia Boutella, s kojom je snimljen na glazbenom festivalu Coachella još prošlog travnja, a sada se u njegov život ušetala nova djevojka.

Ovoga puta riječ je o 33-godišnjoj britanskoj glumici Annabelle Wallis, s kojom je nedavno snimljen na londonskom aerodromu Heathrow. Iako nisu hodali zajedno, već jedno iza drugoga, očevicima nije promaklo da to nije slučajnost.

Navodno se, kada su započeli vezu, Annabelle još viđala s drugim muškarcem, no to se nije svidjelo Chrisu Pineu, koji je radio sve što je u njegovoj moći da konkurenciju makne iz njihovih života.

Prema pričama izvora bliskih paru, Pine i Annabelle, prije negoli su snimljeni na aerodromu, uživali su u ljepotama Havaja, a fotografijama s tog otoka pohvalila se i sama glumica na Instagramu, iako niti jednom riječju nije dala naslutiti da joj društvo pravi atraktivni glumac.

  • +6
Chris Pine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Annabelle Wallis iza sebe ima dvogodišnju vezu s pjevačem Coldplaya Chrisom Martinom, dok se Chris Pine povezivao s Dominique Piek, Zoe Kravitz i Olivijom Munn.