DUGO SE NISU SLAGALE

Joan Collins otvoreno o svojem turbulentnom odnosu sa sestrom Jackie

07.10.2023 u 23:35

Bionic
Reading

Joan Collins, našim gledateljima najpoznatija po ulozi zločeste Alexis Carrington Colby iz serije 'Dinastija' koja je obilježila osamdesete, iskreno je progovorila o svom odnosu s mlađom sestrom Jackie, poznatom spisateljicom

Joan Collins i njezina mlađa sestra Jackie imale su težak odnos i pomirile su se tek nakon Joanina vjenčanja 2002. godine.

90-godišnja glumica i njezin sestra, uspješna spisateljica koja je preminula 2015. u dobi od 77 godina imale su buran odnos iz mnogo razloga, uključujući i to što Jackie nikada nije odobravala Joanine ljubavi.

Nakon što se Joan udala za Percyja Gibsona (58) 2002. , kako kaže vremenšna glumica, polako su popravljale svoj turbulentan odnos.

PERCY GIBSON

Legendarna Joan Collins ne odvaja se od svog 32 godine mlađeg supruga

Pogledaj galeriju

Pišući u svojim memoarima, 'Behind the Shoulder Pads: Tales I Tell My Friends', Joan je rekla: 'Nikada se nismo suočile s našim problemima, a tek kad sam se udala za Percyja i kad ga je ona zavoljela, došlo je do poboljšanja našeg odnosa. Ne mogu negirati da smo, kao uostalom sva braća i sestre, imali svađa, puno uspona i padova (ali nikada nismo postale ni blizu drame dječaka iz Windsora. Ali bilo je i teških trenutaka', rekla je iskreno Joan.

Dodala je da usprkos svemu i dalje osjeća veliku povezanost s Jackie.

'Nitko - ni naši prijatelji, ni naša najbliža obitelj - neće stvarno znati sve što smo dijelili zajedno, našu vezu tijekom cijelog života i duboku trajnu ljubav koja je uvijek postojala među nama i koju još uvijek osjećam', rekla je dodajući da je Jackiena smrt ostavila 'prazninu' u njezinu životu.

'Kad je Jackie umrla, Percy i ja, kao i naš brat Bill, Jackiene tri kćeri, šest unučadi, tri zeta i bezbrojni drugi prijatelji i obitelj, bili smo ožalošćeni. Jackie su toliko voljeli i toliko joj se divili da je njezina smrt bila velika vijest u cijelom svijetu. Čak je dospjela na naslovnicu časopisa People - to bi joj se svidjelo! Tugovali smo i pokušavali utješiti jedni druge, ali Jackiena smrt ostavila je prazninu u našim životima koju je bilo nemoguće ispuniti', rekla je slavna Britanka.

Nedavno je otkrila i da se nikad nije podvrgnula estetskim zahvatima.

'Ništa nisam napravila. Ne bih mogla sve to. Prije svega, imam fobiju od igala. Majka mi je rekla da se hidratiziram i koristim noćnu kremu', komentirala je glumica nevjericu mnogih da izgleda tako dobro u 91. godini.

Slavna Britanka kaže kako je tajna njezine vitke figure i dobrog zdravlja redovita tjelovježba: 'Vježbala sam s fizioterapeutom, što toplo preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. Uglavnom radim to pola sata dnevno i otkrila sam da mi to daje energiju.'