NAKON PROPALIH ZARUKA

Jesu li Filip Vidović i Ivana Čuljak ovim fotografijama potvrdili šuškanja

16.08.2023 u 13:15

Bionic
Reading

Hrvatski glumac, kojem se često tepa da je vlasnik 'najslađeg osmijeha', proveo je dan sa simpatičnom slastičarkom Ivanom Čuljak, a to je samo bio još jedan razlog da hrvatska javnost pretpostavi da je riječ o novom paru na sceni

Simpatični glumac Filip Vidović svojim je osmijehom prošle godine osvojio obožavatelje showa 'Ples sa zvijezdama', a na 'najslađi osmijeh' pala je i Ivana Čuljak, također natjecateljica tog showa. Na Instagramu je objavila da je provela dan s Vidovićem, a mnogi su se zapitali je li to potvrda njihove romantične priče.

Tako je Čuljak, vlasnica slastičarnice 'Neka jedu kolače', otkrila da je glumac posjetio njezin rodni Ljubuški. Proveli su dan uz bazen, počastili se burekom, a posjetili su i vodopad Koćuša, ispred kojeg je 'pala fotka' koja je otvorila pitanje njihovog odnosa.

Naime još otprije se šuška da između njih postoje simpatije, no donedavno se mislilo da šarmantni glumac ljubi voditeljicu Miju Kovačić, no to nikada nisu potvrdili.

Čuljak i Vidović natjecali su se u istoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama', no tada su oboje bili u sretnim vezama.

Vidovića je iz publike podržavala zaručnica koja je svake nedjelje s ljubavlju pljeskala njegovim plesnim koracima, a Čuljak je ljubila tajanstvenog Meksikanca o kojem se ne zna gotovo ništa. Međutim Vidović je nakon svog plesnog projekta raskinuo zaruke s instruktoricom salse, a Meksikancu ni traga ni glasa...

'Volim rizik, mislim da je potrebno riskirati. Ne vidim ništa loše u tome. Često nam se događa neka vrsta sigurne zone koja zna biti pogubna. Najljepša i najbolnija iskustva dolaze iz riskiranja. Nitko ne voli taj bolni trenutak, ali što ako ti se pritom dogodi ono najčarobnije, najvrednije i najmagičnije. Mislim da je to ipak vrijedno toga', komentirao je Vidović nedavno za Story, napomenuvši da ne voli govoriti o privatnom životu.

koncert zagrebu

Poznati glumci zapjevali ispred HNK, a glumice očarale glasom i stasom

Pogledaj galeriju