zajednički izlazak

Snimljen u zagrljaju s glumicom: Harry Styles ima novu ljubav

11.08.2023 u 10:41

Bionic
Reading

Proslavljeni pjevač na proljeće je bio u vezi s Emily Ratajkowski, a sada su ga kamere uhvatile u izlasku s glumicom Taylor Russell s kojom je zajednički napustio noćni klub

Harry Styles, jedna od najvećih zvijezda današnjice za kojom luduju djevojke diljem svijeta, prema svemu sudeći upustio se u romantičnu vezu s glumicom Taylor Russell.

Nakon dugotrajnih nagađanja o potencijalnoj vezi, par je praktično potvrdio da između njih ima 'nešto više' kada su sinoć uočeni kako razmjenjuju nježnosti u noćnom klubu.

Bivši član benda 'One Direction' u više je navrata nježno grlio oko struka lijepu Taylor Russell, dok mu je ona uzvraćala dodirima po rukama i zavodljivim osmjesima.

Prije nego što će otići u noćni provod, Harry Styles gledao je Russellin nastup u predstavi 'The Effect' u londonskom kazalištu National Theatre, a priključio mu se slavni voditelj James Corden sa suprugom.

'Često su se držali za ruke. Harry se nije odvajao od Taylor niti na sekundu. Upoznao ju je s Jamesom te joj učestalo šaputao i nasmijavao je', potvrdio je izvor za Page Six.

Par se nedugo potom iskrao iz bara na stražnja vrata te zajedno pobjegao fotoreporterima u Stylesovom autu.

'Čini se da još nisu spremni biti viđeni zajedno u javnosti i da se trude sve održati prekrivenim velom tajne', zaključio je izvor.

Podsjetimo, pop zvijezda ranije je bila u kratkoj vezi s Emily Ratajkowski s kojom je na proljeće snimljen u Japanu, a sve je potvrdila upravo manekenka koja je otkrila da veza traje od veljače. No, njena predviđanja dugovječnosti njihovog odnosa ipak, čini se, nisu bila točna...

  • +6
Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia