trojac zanimljivih imena

Jeste li znali da je Taylor Swift prava 'cat lady', a jedna njezina mačka zaradila je više nego što ćete vi u cijelom radnom vijeku

11.01.2023 u 06:34

Bionic
Reading

Taylor Swift ponosna je vlasnica tri mačke koje rado objavljuje na Instagramu, a njezini obožavatelji veliki su fanovi i njezinih kućnih ljubimaca. Toliko voli svoje 'dlakave prijatelje' da im je omogućila sudjelovanje u nekim popularnim reklamama i videospotovima pa su zaradile za pokoju mačju poslasticu

U kolovozu 2021. Taylor Swift se prisjetila 2014. godine, kada je na TikToku govorila o nabavljanju druge mačke. Razgovarala je s prijateljima o tome koliko mačaka čini ženu pravom cat lady, a zaključak je bio: dvije mačke su zabava, a s tri već dobivaš taj status. Otkako se odlučila za treću mačku 2019. godine, Swift je službeno, prema vlastitim kriterijima, dobila taj status.

Pjevačica je tako ponosna vlasnica tri mačke, a svaka od njih ima zanimljivo ime koje ste sigurno već negdje čuli.

Njezina prva mačka zove se Meredith Grey, prema liku simpatične liječnice iz serije 'Uvod u anatomiju'. Mačka je pasmine škotski fold, a te mace posebno su slatke zbog prirodne mutacije gena zbog koje im se uši preklapaju naprijed, što im daje ono što se često opisuje kao izgled sove.

'Voli svoju privatnost, ne voli kada joj se kamera gura u lice i tko ju može kriviti?' rekla je pjevačica, otkrivši tako zašto ne fotografira svoju najstariju mačku toliko često.

Nakon Meredith, pjevačica je udomila Oliviju Benson, nazvanu prema glavnoj junakinji kriminalističke serije 'Zakon i red'. Iako je samo mačka, riječ je o pravoj bogatašici! Olivia Benson je naime treća najbogatija maca na svijetu. Ima neto vrijednost veću od onog što većina nas zaradi tijekom života - 97 milijuna dolara.

Olivia je postigla uspjeh i izvan svijeta obožavatelja na Instagramu. Mačka pasmine škotski fold zaradila je svoje bogatstvo pojavljujući se s vlasnicom u spotovima za pjesmu 'Me!' i 'Blank Space', ima svoju liniju odjeće i nastupila je u mnogim visokobudžetnim reklamama - za DirectTV, dijetnu Coca-Colu i AT&T. Osim toga, na svjetskoj turneji '1989' emitiran je video s Olivijom i Meredith u jednoj od pauza.

Osim dviju slatkica, u spotu za pjesmu 'Me!' pojavio se mačak Benjamin Button. Upoznala ga je na snimanju navedenog spota, a između mačka i buduće vlasnice dogodila se 'ljubav na prvi pogled'. Za razliku od svojih sestara, Benjamin je pasmine ragdoll, popularne pasmine s plavim očima i obojenim repom.

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Swift ih toliko voli da je odlučila prihvatiti i ulogu u filmu 'Mačke'. Objasnila je to kao svoj životni poziv, rekavši: 'Imam mačke. Opsjednuta sam njima. Toliko volim svoje mačke da sam, kad se pojavila uloga u tom filmu, samo pomislila da moram to učiniti. Moj je životni poziv da radim ovo - za njih.'