UVIJEK SAVRŠENA

Jennifer Lopez zna kako prodati proizvod: I dok reklamira svoje cipele, dobro pazi da izgleda kao milijun dolara

16.07.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Boravak u karanteni, zbog pandemije koronavirusa, itekako joj je godio, a višak slobodnog vremena iskoristila je za vježbanje, ali i smišljanje novih poslovnih kampanji. Na svom Instagramu sada je ponovno oduševila studijskom fotografijom, no cipele, koje su trebale biti u prvom planu, i ovoga su puta ostale nezamijećene zbog njezinih oblina i seksi kožne kombinacije

Dva je puta bila nominirana za Grammyja, a iako se nadala nominaciji za Oscara, ove joj se godine to još nije ostvarilo, no to ne znači da bi u skoroj budućnosti i to mogla 'riješiti'. Čini se kako ne postoji talent koji Jennifer Lopez nema - pjevanje, gluma, ples, a posljednje što je ostvarila bila je suradnja s DSW-om za novu kolekciju cipela.

Upravo za to snimila je i kampanju, a jednu od fotografija iz iste pokazala je na svom Instagram profilu. Seksi cipele, prepune remenčića i s vrtoglavo visokom potpeticom, pale su u drugi plan zbog njezine izazovne figure i oblina istaknutih u neobičnoj kožnoj kombinaciji, koja se sastojala od crne bomberice, bandeau topića te gaćica visokog struka koje po sredini imaju otvarač, kao i ušiveni remen s kopčom.

50-godišnja latino diva svojom je pojavom i ovoga puta ostavila sve bez riječi, a komplimenti su se samo nizali, kao i emotikoni u obliku vatre. Jennifer Lopez poznata je po svom napornom radu i redovitom vježbanju, stoga ne čudi da svoj trud voli i pokazati.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia