GlazbenA I filmska poslastica

Jennifer Lopez objavljuje film o svom životu, a prati ga i novi album koji 'priča o ljubavima'

30.11.2023 u 10:36

Bionic
Reading

Nakon gotovo deset godina pop zvijezda objavljuje novi album pod imenom 'This Is Me…Now', (Ja.. danas), a istoga dana, 16. veljače 2024., prikazat će se i njezin popratni glazbeni film, objavila je na svom Instagramu

Redatelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je 'ekstravangantna vizualna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama'.

''THIS IS ME…NOW'. Glazbeno iskustvo počinje dana 16. lejlače 2024..' napisala je Jennifer Lopez na svom Instagramu uz promotivni video isječak.

Lopez je album najavila u studenome 2022. kada je objavila popis naslova među kojima je i 'Dear Ben Pt. II', a vjerojatno je riječ o njezinu suprugu, glumcu Ben Afflecku s kojim je obnovila vezu nakon godina razdvojenosti te su se ponovno vjenčali u srpnju.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novi album predstavljen je 'kao najiskreniji i najosobniji', zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s glazbom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe.

J.Lo je Prodala je više od 80 milijuna nosača zvuka.

kako divan prizor

Ben Affleck i Jennifer Lopez jutro započeli slatkim poljupcima

Pogledaj galeriju