prvi nastup u medijima

Jennifer Aniston otkrila kako se Chandler osjećao na dan smrti: 'Čuli smo se ujutro'

11.12.2023 u 23:22

Bionic
Reading

Slavna glumica prvi se puta pojavila u medijima od tragične smrti voljenog Matthewa Perryja te je otkrila da je napokon bio sretan

Jennifer Aniston nikad nije tajila koliko joj je tijekom života i karijere značio tragično preminuli Matthew Perry, od kojeg se pismom oprostila tek dva tjedna kasnije nakon što je za to uopće smogla snage. Sada je o svemu prvi puta progovorila u javnosti.

Glumica je gajila blisko prijateljstvo s Perryjem od snimanja 'Prijatelja' te mu je bila velika podrška u borbi s ovisnošću. U prvom intervjuu nakon njegove smrti otkrila je da mu je u posljednjim mjesecima napokon krenulo dobro u životu.

'Bio je zadovoljan. Bio je zdrav. Prestao je pušiti. Ulazio je u formu. Bio je sretan i to je sve što znam', rekla je vidno slomljena Aniston u razgovoru za Variety.

  • +3
Matthew Perry i Matt LeBlanc Izvor: Profimedia / Autor: Warner / AFP / Profimedia

Otkrila je i da se 54-godišnjim Perryjem čula u jutro njegove smrti.

'Doslovno sam se dopisivala s njim tog jutra, bio je smiješni Matty. Nije ga boljelo. Nije se mučio. Bio je sretan. Želim da ljudi znaju da je bio stvarno zdrav. Tako je teško radio za to. Doista je dobio težak zadatak. Jako mi nedostaje. Svima nam nedostaje. Čovječe, kako nas je nasmijavao', dodala je.

  • +10
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Jennifer Aniston od voljenog se prijatelja, slavnog po ulozi Chandlera, oprostila i na društvenim mrežama dugačkom porukom u kojem je još jednom istaknula koliko je značio svima koji su ga poznavali te podijelila intimnu poruku koja, kaže 'sve govori.'