PRONAŠLA MIR

Jennifer Aniston o vlastitom životu: 'Ja sam jedno vrlo sretno i blagoslovljeno ljudsko biće'

23.06.2021 u 20:34

Bionic
Reading

Zvijezda 'Prijatelja' naučila je cijeniti male stvari u životu. Nedavno je postala zaštitnim licem brenda Vital Proteins, a druga sezona serije 'The Morning Show', u kojoj ima glavnu ulogu ,svoju premijeru doživjet će ovog rujna. Usprkos prenatrpanom rasporedu, kako sama kaže, svaki dan trudi se uživati u zalasku Sunca

'To mi je najdraži trenutak u danu kojeg bih voljela zamrznuti i u njemu stalno uživati', priznaje 52- godišnja Jennifer Aniston koja se u pronalasku svoje duhovnosti oslanja na meditaciju.

'Svaki dan meditiram, tiho sjedim i pišem. Za mene je to dovoljno, a vježbanje joge moja je meditacija. Vjerujem u humanost iako postoji puno toga što nas u tom nastojanju obeshrabruje', priznaje.

  • +25
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Na pitanje kako bi trenutno opisala svoj život, Aniston se referirala na svoj posao, prijatelje kao i voljene pse – Clydea, Sophie i Lord Chesterfielda kojeg je nedavno udomila.

'Nalazim se na zaista mirnom mjestu. Imam posao koji volim, imam ljude u životu koji su mi sve i imam prekrasne pse. Ja sam jedno vrlo sretno i blagoslovljeno ljudsko biće', otkriva zvijezda 'Prijatelja' koja svijest o sebi danas smatra ključnom.

'Zaista sam puno toga izvukla iz psihoterapije. Javna sam osoba, a uz to dolazi puno nevjerojatnih i puno teških stvari. Na kraju dana, samo smo ljudi', priznaje Aniston dodajući kako bi voljela biti upamćena kao osoba koja je mnogima uspjela izmamiti osmijeh na lice.

'Imam dobro srce i dobar sam prijatelj. Vodim se ljubavlju', zaključuje.