tek sad se oprostila

Jennifer Aniston do suza je ganula fanove objavom intimnog razgovora s Matthewom Perryjem

15.11.2023 u 17:13

Bionic
Reading

'Prijatelji' se tek sad opraštaju od omiljenog Chandlera, čija ih je smrt duboko pogodila, a posebno je teško pala Jennifer Aniston koja je s Perryjem gajila blizak odnos

Svijet je prije nešto više od dva tjedna napustio Matthew Perry, no njegovi najbliskiji prijatelji tek su sad smogli snage oprostiti se javnim pismom. Nakon što su to jučer učinili Matt LeBlanc (Joey) i Courtney Cox (Monica), danas je obožavatelje do suza ganula i Jennifer Aniston.

Glumica koja je u 'Prijateljima' utjelovila po mnogima glavni lik simpatične Rachel, u privatnom životu je kroz preko dva desetljeća gajila vrlo blisko prijateljstvo s Perryjem, kojem je bila velika podrška u teškim razdboljima borbe s ovisnošću.

'Oh, čovječe, ovo me pogodilo. Oprostiti se s našim Mattyjem je bio ludi val emocija koje nikad nisam osjetila prije. Svi mi doživimo gubitak u nekom trenutku života. Gubitak života ili gubitak ljubavi. Sposobnost sjediti u ovoj tuzi omogućuje vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste voljeli nekoga svim srcem', započela je u svojoj poruci Aniston i nastavila:

  • +5
Sprovod Matthewa Perryja Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'I voljeli smo ga svim srcem. Bio je dio našeg DNK. Uvijek je bilo nas šestero. Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila ono što smo mi bili i kakav je naš put trebao biti. Za Mattyja, on je znao da je volio nasmijavati ljude.'

'Kako je i sam rekao, ako nije čuo smijeh, mislio je da će umrijeti. Njegov život je ovisio o tome. I, čovječe, koliko je uspio u tome. Sve nas je nasmijavao. I to jako. U posljednjih nekoliko tjedana smo poslali brojne poruke jedno drugome. Smijali se i plakali, a onda ponovno smijali. Čuvat ću ih zauvijek. Pronašla sam jednu poruku koju mi je poslao jedan dan. Ona sve govori.'

Poruka koju je priložila najbolje govori o njihovoj bliskosti, jer je Perry ističe kako je to što je uspio nasmijati svoju prijateljicu ono što mu uljepšava dan.

'Matty, volim te jako puno i znam da si sada u potpunosti u miru i bez ikakve boli. Pričam s tobom svaki dan. Ponekad te gotovo i mogu čuti kako govoriš: 'Možeš li biti luđa?'. Počivaj u miru, mlađi brate. Uvijek si mi uljepšavao dan', napisala je na kraju Aniston, a uslijedio je niz ganutih komentara fanovi koji se s ovim gubitkom teško nose.

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju