ODLAZAK GUNTHERA

Jennifer Aniston, Courteney Cox i ostatak 'Prijatelja' oprašta se od preminulog kolege: 'Serija bez tebe ne bi bila ista'

25.10.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Od glumca Jamesa Michaela Tylera, koji je u nedjelju preminuo u svom domu u Los Angelesu nakon trogodišnje borbe s rakom prostate, putem društvenih mreža oprostili su se kolege iz serije 'Prijatelji', u kojoj je glumio barmena Gunthera

''Prijatelji' ne bi bili isti bez tebe. Hvala ti na smijehu koji si donio u seriju i u živote svih nas. Jako ćeš nam nedostajati', napisala je 52-godišnja Jennifer Aniston podijelivši zajedničku scenu Rachel i Gunthera.

'Zahvalnost koju si nosio u sebi i pokazivao svaki dan na snimanju velika je koliko i moja zahvalnost što sam te poznavala. Počivaj u miru James', napisala je na Instagramu 57-godišnja Courteney Cox.

Snimke Tylera iz hit serije podijelio je i 54-godišnji Matt LeBlanc, napisavši: 'Puno smo se smijali kompa. Nedostajat ćeš nam. Počivaj u miru moj prijatelju'.

'James Michael Tyler, nedostajat ćeš nam. Hvala ti što si bio tu za sve nas', napisala je 58-godišnja Lisa Kudrow.

  • +3
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

'Svijet ga je poznavao kao Gunthera (sedmog 'Prijatelja') iz hit serije 'Prijatelji', ali Michaelovi voljeni poznavali su ga kao glumca, glazbenika, zagovornika svjesnosti o raku i voljenog muža. Michael je volio glazbu uživo, bodrio svoje Clemson Tigrove i često se nalazio u zabavnim i neplaniranim avanturama. Ako ste ga jednom sreli, stekli ste prijatelja za cijeli život', navodi se u izjavi Tylerove obitelji.

  • +8
James Michael Tyler Izvor: Profimedia / Autor: ROB KIM / Getty images / Profimedia