SLUČAJNO OTKRIĆE

Je li se i ona udala u tajnosti? Elizabeth Olsen zaručnika Robbieja Arnetta nazvala suprugom

10.06.2021 u 09:48

Bionic
Reading

Glumica Elizabeth Olsen u opuštenom je razgovoru tijekom intervjua svoga zaručnika Robbieja Arnetta nazvala suprugom, čime je potaknula nagađanja da su se vjenčali

Slučajno otkriće dogodilo se u utorak tijekom video razgovora Olsen s Kaley Cuoco, objavljenom u sklopu Varietyjeve serije 'Actors on Actors'.

Objašnjavajući da je video poziv morala obaviti u kupaonici zbog buke građevinara kod susjeda, 32-godišnja Olsen je pohvalila tri godine mlađeg Arnetta koji je u pozadinu stavio slatki podsjetnik na hit seriju 'WandaVision' Disney+ u kojoj ona glumi.

'Primijetila sam i da je moj suprug stavio Little Miss Magic', rekla je Olsen podsjećajući na lik kojega je proslavio serijal knjiga 'Little Miss' engleskog autora Rogera Hargreavesa.

  • +8
Elizabeth Olsen i Robbie Arnett Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pokazujući Cuoco knjigu naslonjenu na pultu kupaonice, Olsen je rekla kako su ove klasične knjige čarobne, a za pjevača indie benda Milo Greene, s kojim se zaručila u ožujku 2019. godine, da je jako sladak.

'Sviđa mi se kako ti je danas dizajnirao set', našalila se Cuoco i pitala Olsen ima li još kakvih zanatskih vještina i radi li još nešto.

'O Bože, ne. Pripremila sam mu i doručak', odgovorila je smijući se Olsen.

Olsen su prvi put s Arnettom romantično povezana u ožujku 2017. godine, kad su primijećeni u šetnji New Yorkom držeći se za ruke.

Tajnovitom paru trebalo je pola godine da se zajdno pojave u javnosti, a dogodilo se to na zabavi prije Emmyja u rujnu 2017. godine.