PONOSNA MAMA

Janica Kostelić stigla na Sinjsku alku i prvi put pokazala svog Oskara

08.08.2021 u 19:09

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska skijašica, koja je nakon prestanka profesionalnog bavljenja skijanjem obnašala i dužnost državne tajnice za sport, nakon rođenja sina Oskara potpuno se povukla iz javnosti. Danas se pojavila na Sinjskoj alci ponosno u krilu držeći dvoipolgodišnjeg dječačića

Janica je Oskara rodila prvoga dana 2019. godine, samo nekoliko dana prije svog 37. rođendana.

Od tada se našoj najtrofejnijoj skijašici i bivšoj državnoj tajnici za sport gubi svaki trag, jer je odabrala miran život daleko od očiju javnosti.

Samo je u jednoj prilici objavila na društvenim mrežama fotografiju svog sina, ali ju je ubrzo nakon toga obrisala, a nakon toga se u medijima pojavila i fotografija Janice i Oskara koju je početkom srpnja prošle godine na Sljemenu 'snimio čitatelj'.

Ni sama Janica nije izlazila pod svjetla reflektora, no u prosincu prošle godine osvanula je u video poruci na Instagram stranici koja je promovirala novu knjigu '365 sportskih priča' njezinog prijatelja Brune Kovačevića.

U videu je ispričala kako su njegove priče inspirirajuće i nisu samo za djecu te je poručila da je sigurna kako će mnogi naći ponešto što će ih 'oduševiti i inspirirati, možda ohrabriti, potaknuti na promjene'.

  • +20
Poznati na Sinjskoj alci Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Naša najuspješnija skijašica pojavila se i na HRT-u u ožujku prošle godine kako bi komentirala uspjeh skijaša Filipa Zubčića, a tom je prigodom Mirni Zidarić otkrila da će maleni Oskar još malo pričekati da mu mama prenese svoje skijaško umijeće.

'Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi', izjavila je Janica, a upitana kako je biti majka, kratko je rekla: 'Super'.