atraktivna šveđanka

Iznenadit ćete se kad vidite kako je Loreen izgledala na svom prvom javnom nastupu

15.05.2023 u 16:03

Bionic
Reading

Zvijezda švedske glazbene scene i dalje je glavna tema raspredanja zbog pobjede na Eurosongu. Vode se rasprave o tome je li namještena, je li pjesma plagijat i slično. Malo tko je upoznat s time gdje je napravila prve glazbene korake

Pjevačica marokanskog podrijetla upisala se u povijest kao druga osoba koja je dva puta osvojila Euroviziju, a to joj je prije pobjede proteklog vikenda prvi put pošlo za rukom s pjesmom 'Euphoria' 2012. godine u Bakuu. Otkad se kvalificirala za Eurosong, slovila je za glavnu favoritkinju i kladionice su joj davale oko 50 posto šanse za pobjedu, a na kraju se pokazalo da su bile u pravu.

Loreen (čije je pravo ime Lorine Zineb Nora Talhaou) sada je ponovo hit u cijelom svijetu. Svoju karijeru počela je u talent showu, točnije u 'Idolu' 2014. godine, kad je pred žiri stala s pjesmom Alicie Keys 'If I Ain't Got You'. Zanimljivo je da nije bila jedna od onih koja je osvojila žiri na prvu.

Izvor: Društvene mreže

Nije ni pobijedila, završila je na četvrtom mjestu, ali je bila pobjednica kad je riječ o gledateljima, odnosno publici koja ju je podržala i vinula u zvijezde. Nakon prve eurovizijske pobjede postala je međunarodno poznata izvođačica.

  • +4
Loreen - pobjednica Eurosonga 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia