Ples sa zvijezdama

Jelena i Marko pobjednici plesnog maratona, show su napustili Bojana i Gordan

08.05.2022 u 21:55

Bionic
Reading

Ples sa zvijezdama ove nedjelje je u znaku Eurovizije, a sedam parova je u plesnom maratonu tijekom kojeg svi istovremeno plešu na latino plesove. Kada glazba krene, parovi moraju prepoznati o kojem se plesnom stilu radi

Marko i Gabrijela otvorili su večer s jiveom na kultni hit Waterloo grupe Abba, zatim su plesali Domenica i Alan, Valentina i Pedro, pa Bojana i Gordan, koji su zaplesali cha cha cha na Hajde da ludujemo, ali nisu ponovili uspjeh iz prošle emisije, a zatim Jelena i Marko te Sandi i Helena, koji su plesali valcer na Voila, lani drugoplasiranu pjesmu na Eurosongu.

Franka je njihovu izvedbu nazvala maestralnim valcerom, a žiri im je dao tri desetke i osmicu, čime su se izjednačili s Jelenom i Markom.

Iznenađenje za Jelenu

Jeleni je rođendan pa su je ostali odlučili iznenaditi pjesmom i tortom. Tortu je na pozornicu donio njen partner, bivši nogometaš Igor Bubnjić, a Jelena mu se zahvalila i to - poljupcem.

"Je li to suprug", pitala ju je zatim Maja Šuput, na što je Jelena odgovorila potvrdno.

Natjecatelji su nastupili i u latino plesnom maratonu. Svaki par je plesao u svojoj kocki.

Prva pjesma bila Džuli Danijela Popovića, a prvi par koji je ostao bez mjesta bili su Bojana i Gordan. Potom su zaplesali na Albinin Tik Tok, a bez mjesta su ostali Filip i Paula. Nakon pjesme Lane bez mjesta su ostali Marko i Gabrijela.

Zatim su ispali i Domenica i Alana, a Zitti e Buoni izbacio je iz natjecanja i Sandija i Helenu te Pedra i Valentinu. Tako su Jelena i Marko postali pobjednici maratona, što im je donijelo sedam bodova.

U eliminaciji su ostali Marko i Gabrijela, Bojana i Gordan te Filip i Paula. Žiri je nakon vijećanja odlučio spasiti Marka i Gabrijelu od ispadanja, a rekli su da im odluka nije bila laka.

Glasanje je ponovno zatvoreno. Filip i Paula su na kraju osvojili tri četvrtine glasova gledatelja pa su show napustili Bojana i Gordan.