U 39. GODINI

Iznenada preminula glumica Jessica Campbell; od zvijezde filma 'Izborni dani' oprostila se i Reese Witherspoon

14.01.2021 u 20:21

Bionic
Reading

Jessica Campbell preminula je u 39. godini u Portlandu, a uzrok smrti zasad nije poznat. Tužnu vijest s javnosti je podijelila njezina obitelj

Glumica Jessica Campbell, najpoznatija po ulogama u filmovima 'Izborni dani' i 'Sigurne stvari' te seriji 'Frikovi i šmokljani', iznenada je preminula prošlog mjeseca u 39 godini, prenose strani mediji.

Tužnu vijest potvrdila je njezina obitelj, a uzrok smrti nije poznat. Pronašli su je na podu kupaonice, no kad je stigla Hitna pomoć više joj nije bilo spasa.

Izvor blizak obitelj rekao je da je Jessica svojedobno odustala od glume i radila kao naturopatkinja od svoje smrti. 'Vodila je poprilično normalan život', rekao je izvor.

Od nje se oprostila i glumica Reese Witherspoon koja je s njom radila na filmu 'Izborni dani' iz 1999. godine.

'Srce mi je slomljeno. Raditi s njom bilo je veliko zadovoljstvo. Šaljem ljubav i podršku njezinoj obitelji', napisala je Reese na Twitteru.

Jessica se nakon glume odlučila baviti naturopatijom, radila je kao liječnica u vlastitoj ordinaciji te se brinula o svom 10-godišnjem sinu.

Obitelj navodi kako se u posljednje vrijeme žalila da ne može disati normalno i osjećala se prehlađeno, ali je isključila mogućnost zaraze koronavirusom.