BURNA REAKCIJA

Izjurio iz studija: Zbog svađe oko Meghan Markle proslavljeni voditelj iznenada dao otkaz

09.03.2021 u 22:07

Bionic
Reading

Piers Morgan, poznati britanski voditelj emisije 'Good Morning Britain', poznat po svojim komentarima bez dlake na jeziku, porječkao se s kolegom Alexom Beresfordom oko situacije s Meghan Markle i bijesno izjurio iz studija ITV-a

Nakon što se u izravnom prijenosu posvađao s kolegom, Piers Morgan je dao otkaz i više neće voditi tu emisiju.

Emisija 'Good Morning Britain' danas je bila poprište žestokog sukoba između Piersa i njegovog kolege Alexa.

'Razumijem da ne voliš Meghan, to si više puta svima dao do znanja u ovoj emisiji i razumijem da si s njom bio privatno povezan dok te nije otkantala. Ali, ona te ima pravo otkantati ako želi. Je li ikad poslije govorila o tebi? Mislim da nije, a ti je ipak ne prestaješ blatiti...', rekao je Alex Beresford što je izazvalo bijesnu Piersovu reakciju.

On je samo ustao i rekao: 'OK, dosta mi je ovoga', te izjurio sa seta, a program je prekinut reklamnim blokom.

Kasnije je stiglo službeno priopćenje da je Morgan odlučio dati otkaz.

'Nakon rasprave s ITV-om, Piers Morgan je odlučio da je sad vrijeme da napusti emisiju 'Good Morning Britain'. ITV je prihvatio njegovu odluku', stoji u službenoj izjavi.

Voditelj nije štedio vojvodu i vojvotkinju od Sussexa zbog dramatičnog intervjua koji su dali Oprah Winfrey u kojem su pale teške optužbe na račun kraljevske obitelji - između ostalih i za rasizam.

'Ovaj intervju je sramotna izdaja kraljice i kraljevske obitelji. Očekivao sam opako i destruktivno sebično ponašanje od Meghan Markle, ali da joj Harry dopušta da ovako govori o njegovoj obitelji i monarhiji je jadno', napisao je Piers na Twitteru.

Nije poznato tko će ga zamijeniti u ovoj popularnoj emisiji.