ŠTO JE TOČNO

Je li Meghan Markle govorila istinu kad je rekla da nikad nije guglala svog supruga? Njezina bliska prijateljica otkriva nove detalje

09.03.2021 u 18:00

Bionic
Reading

Medijska prašina koju je podigao intervju koji su Meghan Markle i njezin suprug princ Harry dali u vrtu svojeg luksuznog doma u Kaliforniji, slavnoj Oprah Winfrey, još uvijek se ne stišava

Svjetski mediji i dalje se bave intervjuom koji je samo u SAD-u pratilo više od 10 milijuna gledatelja, a mnogima je zapala 'za uho' izjava Meghan Markle (39) da nikad nije guglala svog supruga niti je puno znala o britanskoj kraljevskoj obitelji.

Ninaki Priddy, njezina nekad vrlo bliska prijateljica, kako piše Daily Mail, tvrdi kako to nije točno.

'Ušla sam u sve to naivno jer sam odrasla ne znajući baš puno o kraljevskoj obitelji. Nisam u potpunosti razumjela koja ću dužnost imati', rekla je Meghan Markle u intervjuu kod Oprah.

Ali Ninaki s kojom se Meghan družila od djetinnjstva i koja joj je bila vjenčana kuma kada se udavala za prvog supruga Trevora Engelsona, kaže da to nije istina.

U intervjuu je Meghan istaknula da nije znala puno o kraljevskoj obitelji, te da nikad nije pretraživala tekstove o svom supruhu, no Priddy ju je demantirala s nekoliko pojedinosti.

'Meghan je oduvijek bila fascinirana kraljevskom obitelji. Htjela je postati nova princeza Diana', rekla je Ninaky 2018. te pokazala fotografije na kojoj ona i tad 15-godišnja Meghan poziraju ispred ispred Buckinghamske palače tijekom svog putovanja Europom 1996.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

'Bila je fascinirana njome. Imala je knjigu o princezi Diani 'Diana: Her True Story' na svojoj polici i čak mi je dok je bila još s Trevorom rekla da bi htjela otputovati u London i ostati tamo barem mjesec dana', rekla je.

Ninaki kaže i da se nije nimalo iznenadila kad je čula da se udaje za britanskog princa.

'Znam da je nekad voljela gledati filmove 'Princezini dnevnici' o djevojci pučanki koja je postala dio kraljevske obitelji. Jako ju je obuzela ta ideja', dodala je Priddy.

U eksplozivnom intervjuu, 'odbjegli' članovi kraljevske obitelji iznijeli su niz optužbi na račun kraljevske obitelji, a Meghan je otkrila i da je imala suicidalne misli. 

Između, ostalog otkrili su i kako će njihova obitelji na ljeto postati bogatija za još jednog člana, djevojčicu.