BEZ ZADRŠKE

Izjava Arnolda Schwarzeneggera o mladima izazvala je burne reakcije

08.10.2023 u 17:04

Bionic
Reading

Arnold Schwarzenegger (76) gostovao je u emisiji 'The Howard Stern Show' gdje je dao i svoje mišljenje o mladim generacijama koje se neće svidjeti mnogima

Zvijezda novog Netflixovog dokumentarca 'Arnold' i nekadašnji bodybuilder obrušio se na mlade te je rekao kako bi morali znati očvrsnuti.

Glumac koji je rođen u Austriji je izjavio kako danas odgajamo generacije 'slabića'.

Arnold koji ima petero djece i iza kojeg je razvod s Mariom Shriver, nećakinjom američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, kaže da se boji kako su mladi danas 'mekani kao bebice'.

'Mladi moraju patiti i boriti se te prolaziti kroz bol, mizeriju i neugodu kako bi uspjeli u životu i očvrsnuli. Svi vi koji se štitite od lošega u životu i bježite u ugodu - gotovi ste. Nikad nećete stići do cilja, morate se boriti', rekao je glumac koji je otkrio kako je jednom kćeri zbog kazne cipele bacio u vatru.

'Prestanimo stvarati generaciju slabića. Mlade treba tjerati da se bore, bave sportom i uče, a to znači da moraju proći bolne trenutke', dodaje glumac koji se proslavio ulogom u 'Terminatoru'.

U istom je intervjuu ispričao i kako se teško nosi sa starenjem.

'Kada vas se ranije hvalilo da imate vrhunsko tijelo teško je prilagoditi se kada starite. Svaki dan se pogledam u ogledalo i kažem: 'Da, loš si'. Pogledajte ovo tijelo. Pogledajte te prsne mišiće koji su nekoć bili čvrsti i živahni i na neki način zaista snažni s prugama unutra, a sada samo vise. Mislim, koji se vrag ovdje događa?', kaže slavni glumac.