NE BJEŽI OD ISTINE

Gwyneth Paltrow otvoreno progovorila o svom iskustvu s botoksom

08.10.2023 u 14:15

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow ne bježi od rasprave o tome što je dobro, a što nije za njezin režim ljepote, pa tako i botoks

Glumica je prije nekoliko dana odvojila malo slobodnog vremena za virtualno druženje sa svojim obožavateljima. Preko društvenih mreža postavljali su joj pitanja dok se ona priprema za TV gostovanje, a tom prilikom progovorila je i o svom iskustvu s botoksom.

Nakon što su je pitali je li ikada probala botoks, priznala je da jest. 'Bože da. Bojim se da je bilo i uspješno i neuspješno', odgovorila je Gwyneth Paltrow na svom Instagram Storyju.

Na pitanje kako njezina koža izgleda tako dobro, Paltrow se zahvalila na komplimentu i otkrila da se religiozno drži svoje beauty rutine, a koja se sastoji uglavnom od proizvoda njezine tvrtke Goop - uključujući Microderm, peptidni serum i jednom tjedno piling.

'Za mene je ljepota produbljivanje sreće umjesto pokušaja jurnjave za mladošću', svojedobno je izjavila glumica. Otkrila je i da radi zaštite zdravlja svojih crijeva izbjegava prerađenu hranu, gluten, kravlje mlijeko i šećer te se fokusira na hranu bogatu hranjivim tvarima. Također je napomenula da njezina prehrana uključuje 'doista ograničenu količinu alkohola'.

  • +7
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

'Imala sam krizu srednjih godina kad sam napunila 40 godina i otišla sam kod tog doktora. To je bila katastrofa. Dugo, dugo nisam radio ništa drugo. Bila sam u modricama, čelo mi je bilo potpuno smrznuto i uopće nisam sličila na sebe', priznala je svojedobno Paltrow. Kaže da su prelazak na injekcije Xeomina i novi liječnik zaslužni za njezin prirodniji izgled ovih dana.

'Mislim da lijepo je kada žene dijele, jer postoji puno srama oko operacije ili injekcija ili filera, i bilo bi lijepo kada bi ljudi bili sigurni u izbore koje donose, ali ako žele imati tajnu ljepote, i to je u redu. Ja sam otvorena knjiga - podijelila sam što mi odgovara jer sam tako uvijek učila'.