CARLOS MARIN

Izgubio životnu bitku: Od posljedica koronavirusa preminuo član glazbene senzacije Il Divo

19.12.2021 u 21:07

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što je član klasičnog multinacionalnog kvarteta Carlos Marín stavljen u induciranu komu u bolnici u Manchesteru, britanski mediji javljaju kako je izgubio životnu bitku

Kako donosi britanski Daily Mail, zvijezda Il Diva, Carlos Marin, preminuo je u bolnici Manchester Royal, gdje su mu liječnici isključili aparat za održavanje na životu. 53-godišnji španjolski pjevač zarazio se koronavirusom da bi mu se 7. prosinca pogoršalo stanje te je hitno hospitaliziran.

Zbog komplikacija, stavljen je u induciranu komu te su ga smjestili na intenzivnu njegu, gdje je potom intubiran zbog niske razine kisika.

Njegovu smrt na Twitteru su potvrdili članovi njegove skupine Il Divo. 'Teška srca moramo vas obavijestiti da je naš prijatelj i partner Carlos Marin preminuo. Nedostajat će svim prijateljima, obitelji i obožavateljima. Posljednjih 17 godina nas četvero proveli smo na ovom nevjerojatnom putovanju s Il Divom, nedostajat ćeš nam dragi prijatelju.'

nače, Carlos Marín je dio Il Diva od njihovih početaka 2003. godine zahvaljujući Simonu Cowellu. Bio je u braku s francuskom kantautoricom Geraldine Larrosu, poznatijom pod umjetničkim imenom Innocence. Razveli su se nakon tri godine braka koji je sklopljen 2006. godine.

  • +4
Il Divo Izvor: EPA / Autor: Jose Mendez

Il Divo su prodali više od 30 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta. Naziva ih se pionirima opernog popa ili 'popere', a za njihove koncerte uživo prodano je više od dva milijuna ulaznica diljem svijeta. Gostovali su i u Hrvatskoj 2012. godine.