NOVI IMIDŽ

Izabel Kovačić oduševila promjenom frizure: Pogledajte kako sada izgleda

20.05.2022 u 21:01

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića poznata je po bujnoj plavoj kosi na kojoj joj mnoge žene zavide. Sada se lijepa Izabel odlučila na promjenu te nosi frizuru s kakvom je još nismo imali prilike vidjeti

Obično nosi raspuštenu kosu s blagim uvojcima, a sada se Izabel Kovačić odvažila na nešto drugačije stiliziranu frizuru kakvu do sada nije nosila.

Lijepa i uspješna poduzetnica pokazala je promjenu na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju iz lifta na kojoj nosi šiltericu, a ispod se nazire 'divlja' frizura.

Ovoga puta svoju je plavu kosu odlučila uviti u sitne kovrče poput nekoć poznatog minivala.

'Pokušavam koristiti što manje preparata kako ne bih previše opteretila kosu, tako da jednostavan šampon, regenerator i suho ulje odrade sav potreban posao', otkrila je jednom prilikom Izabel za tportal, a tada je rekla i pokoju riječ o njezi lica.

'S obzirom na to da živim jako ubrzanim tempom i jako puno putujem, trenutno mi je najvažnija hidratacija kože, tako da bez dobre hidratantne kreme ne izlazim iz kuće. Osim kreme, moram priznati kako sam ovisna o suhom ulju za tijelo, lice i kosu', kazala je.

  • +2
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL