NE ŽELI VIŠE U BIJELU KUĆU

Ivanka Trump okrenula leđa ocu: 'Ovoga puta odlučila sam na prvo mjesto staviti svoju djecu i svoj privatni život'

16.11.2022 u 11:52

Bionic
Reading

I službeno je - Donald Trump potvrdio je kako će se kandidirati za nove američke izbore, a u tome je dobio i bezrezervnu podršku supruge Melanije, kao i sinova Donalda Jr. i Erica. Jedina koja ovoga puta neće biti angažirana oko kampanje, njegova je miljenica, kći Ivanka Trump

U predsjedničkoj kampanji za američke izbore 2024. godine, u Bijelu kuću ponovno će pokušati ući Donald Trump. No, ovoga puta u istoj neće biti angažirana njegova kći Ivanka Trump, koja je u službenoj izjavi rekla kako se namjerava posvetiti djeci, ali i suprugu Jaredu Kushneru, koji posljednjih godina muku muči sa zdravljem.

'Volim svog oca jako, ali ovoga puta odlučila sam na prvo mjesto staviti svoju djecu i svoj privatni, obiteljski život. Svog ću oca uvijek voljeti i podržavati, no od sada će to biti izvan političke arene', poručila je Ivanka Trump, ujedno bivša Trumpova savjetnica u Bijeloj kući.

  • +11
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Samo je ona i nedostajala u Mar-a-Lagu, gdje je Trump službeno potvrdio svoju kandidaturu za iduće predsjedničke izbore, budući da su tamo bili najmlađi Barron, ali i Eric, dok je Donald Jr. zakasnio na govor jer se vraćao iz lova, no zato je tamo bila njegova zaručnica Kimberly Guilfoyle.

  • +6
Ivanka Trump Izvor: EPA / Autor: MARTIN DIVISEK

Izostanak Tiffany Trump, koja se proteklog vikenda udala za Michaela Boulosa, upravo na floridskom imanju svog oca, više nikoga nije iznenadio.

Inače, još u vrijeme njegove vladavine, kada su Ivanka i njezin suprug Jared Kushner bili također angažirani kao savjetnici u Bijeloj kući, u najvećoj se tajnosti držalo zdravstveno stanje Trumpovog zeta, kojem je tada dijagnosticiran karcinom štitnjače.