POGLED ZA PAMĆENJE

Ivanka Trump i Jared Kushner napustili Washington: Svoj novi život počinju u luksuznom stanu u najpoželjnijoj zgradi u Miamiju

21.01.2021 u 22:58

Bionic
Reading

Sada kada je život u Washingtonu za njih završena priča, Ivanka Trump i Jared Kushner okrenuli su se novim izazovima koji ih očekuju u Miamiju, gdje su odlučili nastaviti živjeti. Među najvećim izazovima zasigurno je i izgradnja kuće na zemljištu na privatnom otoku Creek Island, kojeg su platili 200 milijuna kuna. A dok se to ne izgradi, smjestit će se u luksuznom stanu

Ivanka Trump i Jared Kushner nisu gubili puno vremena niti su previše razmišljali što i kako nakon odlaska iz Washingtona. Budući da je Ivankin otac, Donald Trump već najavio kako će nakon što napusti Bijelu kuću i predsjedničku dužnost otići na Floridu, gdje se nalazi i njegovo odmaralište Mar-a-Lago, od nje se nije očekivalo ništa drugo nego da krene za ocem.

Sa suprugom Jaredom Kushnerom i njihovo troje djece započet će novi život u Miamiju, a dok se ne izgradi njihova kuća na privatnom otoku Creek Island, gdje su za 200 milijuna kuna kupili zemljište, iznajmili su stan u luksuznoj zgradi u četvrti Surfside.

Kako donose američki mediji Ivanka i Jared potpisali su ugovor za najam stana u neobičnoj zgradi Arte, koja je trenutno jedna od najpoželjnijih u Miamiju, što zbog svoje arhitekture, što zbog položaja i nevjerojatnog pogleda na ocean.

Za izgled je zaslužan talijanski arhitekt Antonio Citterio, a Trumpova mezimica navodno je iznajmila veliki, nenamješteni stan i u ugovoru potpisala kako će ga imati u najmu najmanje godinu dana.

Iako je najamnina nepoznanica, neki mediji pišu kako se slične nekretnine u tom području iznajmljuju za desetke tisuća dolara mjesečno.

  • +4
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: ALEX EDELMAN / AFP / Profimedia