LJETNA IDILA

Ivanišević i Nives Čanović više ne kriju zaruke: Prsten je na ruci...

24.07.2017 u 15:09

Bionic
Reading

Prvo zajedničko ljetovanje, otkako su Goran Ivanišević i Nives Čanović u vezi, započeli su u Umagu, gdje je bivši tenisač bio angažiran oko najstarijeg teniskog turnira u Hrvatskoj i regiji, ATP Croatia Open Umaga. Iako, kako je radijska voditeljica nedavno izjavila, ne komentira naklapanja da se par zaručio, Nives Čanović s prsta desne ruke ne skida prsten koji neodoljivo podsjeća na zaručnički

Nakon završetka najstarijeg teniskog turnira u Hrvatskoj, ATP Croatia Open Umag, bivšem tenisaču Goranu Ivaniševiću na Jadranu se pridružila i njegova djevojka, radijska voditeljica Nives Čanović.Ona je sama na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom, Lucijom Ćiritović.

#deardearfriends @nivessimpson #petarciritovic @lu.ci.a

Objavu dijeli Petar Ciritovic (@petarciritovic)

Nekoliko sati prije te fotografije, na svom Instagram profilu je glumac Petar Ćiritović objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Lucijom te zaljubljenim parom Ivanišević-Čanović. Na njoj parovi poziraju, a bivši tenisač nježno je zagrlio Nives, koja je za šetnju odabrala ružičastu tuniku s pomponima.

Iako se naveliko šuška kako je Ivanišević svoju djevojku već zaprosio, sama Nives to nije željela komentirati, no znakovito je da nedugo nakon novinarskih upita, na fotografiji, slučajno ili ne, pokazala prsten na desnoj ruci, koji neodoljivo podsjeća na zaručnički.

Luce and me❤

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)