OSTAVŠTINA

Ivana Trump ostavila bivšoj dadilji stan od milijun dolara i psića, Donaldu Trumpu - ništa!

21.01.2023 u 10:48

Bionic
Reading

Posljednja želje pokojne Ivane Trump sada će se i ostvariti, a njezina ostavština stići će u ruke onih kojima je namijenila

Iako je njezina smrt bila iznenadna i tragična, kada je u srpnju prošle godine pala niz stepenice svog doma na Manhattanu, 73-godišnja Ivana Trump ništa nije prepustila slučaju. Svoju oporuku sastavila je puno prije smrti, a neki dijelovi iste mnoge su iznenadili, no ne i začudili.

Kako se i očekivalo, većinu svog bogatstva Ivana Trump ostavila je u naslijeđe svojoj djeci koju je dobila s bivšim suprugom Donaldom Trumpom - Donaldu Jr., Ivanki i Eriku. A iako je s Trumpom ostala u odličnim odnosima sve do svoje smrti, njemu ipak nije ostavila ni novčića.

Ono što iznenađuje je da je svoj stan vrijedan milijun dolara, koji se nalazi u Miami Beachu, ostavila bivšoj dadilji Susanni Dorothy Curry, koja joj je pomagala oko djece, ali i s kojom je tijekom godina postala prijateljica. Njoj je uz to ostvila i brigu o svom psiću Tigeru Trumpu, a osigurala se i u slučaju da dadilja premine prije nje. U tom slučaju, psića bi naslijedio Ivanin sin Eric Trump.

U NEW YORKU

Luksuz kakav se ne viđa svaki dan: Prošetajte raskošnim domom Ivane Trump koji zaista nije za svačiji ukus

Pogledaj galeriju

Susanna Dorothy Curry radila je desetljećima za obitelj Trump, a Ivana Trump spomenula ju je čak i u svojoj knjizi iz 2017. 'Raising Trump'. Kada su djeca odrasla, Curry je počela raditi kao Ivanina osobna asistentica. Porijeklom iz Irske, Susanna Dorothy znala je Trumpovu djecu voditi na izlete u svoju domovinu, kako bi im pokazala sve ljepote.

U ZDRAVOM TIJELU...

Umjesto da radi na očevoj predsjedničkoj kampanji, Ivanka Trump odlučila se posvetiti svom zdravlju

Pogledaj galeriju

Inače, stan koji joj je Ivana Trump ostavila u naslijeđe procjenjuje se na nekih 1.12 milijuna dolara ima jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu i proteže se na nešto manje od 100 metara kvadratnih.

Sva odjeća koju je Ivana Trump posjedovala biti će donirana američkom Crvenom križu, dok će sve bunde i bogata kolekcija dijamantnog i zlatnog nakita biti prodana, a sav novac naslijedit će Donald Jr., Ivanka i Erik.