ZVIJEZDA N1 TELEVIZIJE

Ivana Tomić nakon oproštaja od Mislava Bage: 'Dan je grozan, ali moram podijeliti jednu lijepu priču'

18.08.2022 u 19:19

Bionic
Reading

Nekadašnja zvijezda informativnog programa Nove TV, poput brojnih kolega, na društvenim mrežama osvrnula se na vijest o preranom odlasku Mislava Bage, ali i podijelila priču koja vraća vjeru u ljudsku dobrotu

‘Dan je grozan, ali moram podijeliti jednu lijepu priču. Danas sam radeći ispred škole na Srednjacima u Zagrebu ostavila torbu. Kad sam skužila već je bilo prošlo 2 sata, vratila sam se, nije je bilo. Imala sam 1600 kn u novčaniku i sve dokumente, kartice... Kolege i ja smo obišli sve okolo, nadala sam se da ću negdje naći barem dokumente... Ali ništa pa sam zvala policiju, banku... I onda me nazvao muž da je bila neka starija gospođa kod nas doma i da je donijela torbu. Torbu sa svim novcem i ostalim stvarima. Nije rekla ni ime. Zamolila sam u grupi od kvarta na Fejsu pomoć da je nađem. Da zahvalim na tome što je čovjek. I što je ovaj grozni dan učinila boljim’, napisala je Ivana na svom profilu na Facebooku.

Ranije danas, zvijezda N1 televizije oprostila se od kolege Mislava Bage s kojim je godinama radila u redakciji Nove TV.

‘Hvala ti na svemu. Prije svega jer si bio dobar čovjek, ali i divan kolega. Hvala ti i na riječima utjehe kad je meni bilo najteže. Hvala ti i što si stalno pokazivao da je moguće biti velika novinarska faca, a opet tako jednostavan i ‘malen’. A jebemu Bago, falit ćeš ‘, riječi su kojima se oprostila od kolege.

  • +13
Mislav Bago Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Nakon odlaska s Nove TV kako bi postala glasnogovornica HSS-a, Ivana Tomić odlučila se vratiti na male ekrane, pa je prihvatila ponudu N1 televizije čijem se timu službeno pridružila s početkom ožujka.

U medijima je još od 1999. godine, da na Novoj TV počela je raditi 2008. godine. Informativnom timu Nove TV pridružila se 2013. godine, gdje je radila kao reporterka i pratila sva važna događanja i promjene u zdravstvu. Ubrzo je dobila priliku voditi Vijesti Nove TV, gdje je i radila do trenutka kada je postala glasnogovornica HSS-a.