FIGURA ZA POŽELJETI

Isklesano tijelo: Fani Stipković pokazala zavidne trbušnjake

30.10.2017 u 19:27

Bionic
Reading

Iako smo već nebrojeno puta svjedočili zavidnim rezultatima napornih treninga naše poznate novinarke, Fani Stipković ponovno nas je podsjetila kako je svoje tijelo dovela do savršenstva

Fani Stipković vrijeme najradije provodi u teretani. Znaju to svi koji našu bivšu manekenku prate na društvenim mrežama gdje se nerijetko pohvali nekom izazovnom fotografijom na kojoj su itekako vidljivi rezultati napornih treninga.

Tako je posljednjom objavom u kojoj pozira u tirkizno plavom sportskom kompletiću, pokazala trbušnjake kakvima bi bez problema posramila i mnoge iskusnije sportaše.

'Dopusti nek se tvoje tijelo napuni ljubavlju, dobrom glazbom i pozitivnom energijom', napisala je ispod fotografije koja je oduševila i njezine brojne obožavatelje koji su brzo pohvalili njezin izgled.

'Odlično tijelo', 'Predivna i prezgodna', 'Lijepa i zgodna djevojka', samo su neki od komentara među kojima se našla i pohvala naše najpoznatije atletičarke Sandre Perković.

No, ovakav izgled nije došao preko noći. Fani već dugi niz godina pazi na prehranu koju bazira uglavnom na zdravim namirnicama, te svaki slobodan trenutak iskoristi za vježbanje. Osim toga nedavno je iskušala i crossfit - trening snage u kombinaciji s kondicijskim treningom.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL