NEVJEROJATNA LJEPOTA

Irina Shayk još jednom pokazala zašto je jedna od najtraženijih manekenki svijeta

29.09.2020 u 12:23

Bionic
Reading

Slavna Ruskinja produžila je svoj boravak u Italiji. Nakon što je nosila revije na Tjednu mode u Milanu, među ostalima i onu Hugo Bossa zajedno s novom djevojkom Brada Pitta, Nicole Poturalski, Irina Shayk odradila je i snimanje za njemačko izdanje Voguea, koje je održano na čuvenom jezeru Como

Ne bez razloga Irinu Shayk smatraju jednom od najljepših žena svijeta, a upravo zahvaljujući svom izgledu, nema te modne kampanje ili revije koju posljednjih godina nije nosila. Na ljepotu 34-godišnje Ruskinje do sada su pali mnogi zavodnici - od Cristiana Ronalda, preko Bradleyja Coopera, a posljednje se njezino ime povezivalo uz trgovca nekretnina Vita Schnabela, s kojim se viđala u New Yorku tijekom karantene.

Irina Shayk ovih je dana boravila u Italiji gdje je nosila revije u sklopu Tjedna mode u Italiji. Mnogi su je zapazili upravo na reviji Hugo Bossa, gdje je njihove kreacije nosila zajedno s djevojkom Brada Pitta, njemačkom manekenkom Nicole Poturalski.

A onda je boravak produžila i to iz opravdanog razloga - sve kako bi snimila novi editorijal za njemačko izdanje modne biblije - Voguea. Snimanje je održano ispred Grand Hotela Villa D'Este na poznatom talijanskom jezeru Como, istom onom gdje svoju kuću imaju Amal i George Clooney.

Unatoč lošem i prohladnom vremenu, Irina Shayk snimanje je odradila kao najveći profesionalac, pozirajući razgolićena na brodu i na obali, a tamo se i presvlačila iza improviziranih zaštita, koje nisu zasmetale paparazzima da je usnime.

  • +9
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia