SPREMA NOVI HIT

Indira Levak pokazala svoj skriveni talent pa poručila: 'Ništa vas ne smije iznenaditi'

06.10.2021 u 11:36

Bionic
Reading

Svjetlo dana uskoro bi trebala ugledati nova pjesma Indire Levak pod nazivom 'Atlantida', a na kojoj ponovno radi sa Borisom Đurđevićem, s kojim je godinama bila dijelom Colonije. A pjesmu s nestrpljenjem iščekuju i njezini obožavatelji, ne samo da bi čuli njezin glas, već iza sasvim drugog razloga

Njezin glazbeni talent nije nepoznanica, no možda je manje poznato kako je još u rodnoj Županji još kao djevojčica upisala glazbenu školu. S 12 godina počela je svirati klarinet u županjskom orkestru limene glazbe, a iako ga ne svira redovito, još uvijek dobro barata s njime.

Od svog supruga Miroslava Levaka za 45. rođendan je dobila novi klarinet, a upravo njega je ponijela u glazbeni studio Borisa Đurđevića gdje se završava njezin novi sing 'Atlantida'. Snimku gdje se hvali klarinetom, ali i sebe naziva pastiricom, Indira Levak je objavila na svom Instagram profilu i nasmijala, ali i oduševilan najvjernije pratitelje.

'Ništa vas ne smije iznenaditi, ni klarinet koji sviram u novoj pjesmi Atlantida - koja samo što nije. (Obećajem!) Od sada nigdje bez klarineta, s njim i kod frizera, na kavu.. koncert! Očekujem poziv nekog orkestra za suradnju!', napisala je Indira.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel

Inače, osim klarineta, Indira dobro svira i harmoniku, a svoj talent pokazala je već odavno na Instagramu.