obitelj iznad svega

Idilično ljeto: Jelena Veljača opet je na moru, a otkrila je i s kim ovaj put uživa

19.07.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Nakon vjenčanja, o kojem se danima pričalo, glumica, redateljica i aktivistica krenula je na još jedno putovanje, sada na svoju omiljenu ljetnu destinaciju na koju godinama odlazi - Zlarin. No ovog puta je u proširenom društvu

'Pun auto cura s istim prezimenom koje idu na more', opisala je dobro raspoložena Jelena Veljača prizor sa šogoricom, glumicom Anom Vučak Veljača te četveromjesečnom nećakinjom Juli (kojoj je to prvo ljetovanje jer se rodila ove zime) te svojom kćeri Lenom koja je malenu sestričnu zabavljala igračkom.

Jelenini pratitelji i prijatelji raznježili su se vidjevši fotografiju na kojoj se ne vidi ostatak družine. Naravno, s damama je i muški dio obitelji. Čim su stigli na odredište (a i prije, dok su plovili brodom do Zlarina), glumica, redateljica i aktivistica pokazala je nekoliko fotografija svoje nove morske avanture.

Podsjetimo, Jelena Veljača se prije nešto više od mjesec dana udala za Vitu Turšića, bivšeg savjetnika predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i predsjednika Ive Josipovića, a malo prije vjenčanja u Botaničkom vrtu proslavili su godinu dana poznanstva. Par se nedavno opuštao u Dalmaciji, na Yoga Retreatu u Primoštenu.

  • +2
Jelena Veljača Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram