ZA SVE PRIGODE

Iako odabirom obuće često zna kiksati, kada su haljine u pitanju Sofia Vergara je nepogrešiva i dobro zna što joj pristaje

02.01.2020 u 19:52

Bionic
Reading

Ona je vjerojatno najpoznatija Kolumbijka na svijetu, uz to je i najplaćenija televizijska glumica, ima supruga koji ju 'drži kao kap vode na dlanu', a jednom je odjevnom predmetu vjerna godinama. Haljine su te u kojima ju se najčešće može vidjeti, osobito onima sirena kroja, koji savršeno ističu njezine atribute, a koliko je luda za njima govori i da je trenutno na odmoru i mijenja ih 'kao čarape'

Atraktivna 47-godišnja Kolumbijka u svom ormaru najviše ima skinny model traperice, koje redovito nosi uz platforma cipele, ali i haljina, osobito onih sirena kroja, koje savršen ističu njezinu savršenu liniju - bujno poprsje, tanak struh i zamamne bokove.

Sofia Vergara čak i za odmore, na egzotičnim destinacijama, više od polovice kofera zauzimaju njezine mnogobrojne haljine. Tako je bilo i za ovih blagdana, koje s mnogobrojnom obitelji provodi u toplijim krajevima. Svoje obožavatelje 'zasipala' je fotografijama s odmora u kojima je u raznim modelima haljina.

Ovoga puta riječ je većinom o lepršavim haljinama s uzorkom, ili dugim prozračnim suknjama, uz koje kombinira topove koji otkrivaju njezin ravan trbuh i uzak struk, kao i bujni dekolte.

Iako joj često zamjeraju da je modno nezanimljiva, ali i da je vječno u haljinama sličnog kroja, Sofia Vergara se time ne zamara, rekavši svojedobno kako je većina haljina napravljena za visoke žene s malim grudima - ono što ona nije.

'Sophia Loren nikad nije bila rob mode. Ona zna u čemu dobro izgleda i uvijek je jako glamurozna i sređena. Odijeva se u skladu s tipom svog tijela, što je i meni jako važno. Ljudi nekad tvitaju: 'Zašto je Vergara uvijek u istoj vrsti sirena haljine?' E pa zato što to izgleda dobro na meni. Najbolje pridržava moje grudi.

Puno je haljina koje izgledaju spektakularno na manekenki, ali ja ih ne mogu nositi. Zato nosim ono što mi dobro stoji', priznala je svojedobno Vergara koja ne krije da za glamurozna događanja najradije nosi haljine talijanskih dizajnera.

'Biram kreacije talijanskih dizajnera jer oni više misle na žene koje su seksi i imaju obline i to mi se sviđa. Uvijek prvo gledam haljine kod Cavallija i Dolce & Gabbane.

Ponekad me odijevaju zaista sjajni dizajneri, ali ta je odjeća ipak namijenjena curama koje su više od mene i s puno manjim grudima. Takvu odjeću moram prepravljati pa kad ne želim komplicirati stvari, odaberem odjeću za koju odmah znam da će mi pristajati', dodala je Vergara.