nije ljubavnica

Jennifer Lawrence odbacila teoriju o kojoj pjeva Miley Cyrus i sve demantirala

10.07.2023 u 13:34

  • +2

Jennifer Lawrence i Liam Hemsworth

Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO ALVAREZ / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Kada je Miley Cyrus izbacila pjesmu 'Flowers' cijeli je svijet pričao kako ju je Liam Hemsworth varao, a kao jednu od ljubavnica naveli su i Lawrence. Glumica je napokon progovorila o cijeloj situaciji i ispričala svoju verziju priče

Iako je Miley Cyrus na sceni već desetljećima, njezin najnoviji hit 'Flowers' posve je oduševio slušatelje diljem svijeta pa je mjesecima bio pri vrhu glazbenih ljestvica. Pjesma koja je svojevrsna oda ženama, njihovoj samodostatnosti i snazi inspirirana je iskustvom s Liamom Hemsworthom i prevarom koju je doživjela u njihovom braku.

Miley Cyrus u spotu je jasno dala doznanja da se pridružila klubu prevarenih žena, a mnogi su naslutili da je jedna od ljubavnica bila i glumica Jennifer Lawrence s kojom je Hemsworth surađivao u filmu 'Igre gladi'.

Iako je kemija između Hemswortha i Lawrence bila zamijećena i na ekranu i na premijerama koje su odrađivali kako bi promovirali zajednički projekt, glumica je sa smiješkom na licu odbacila tvrdnje da je ona razlog propasti ljubavnog odnosa Miley i Hemswortha.

'Nije istina. Potpuni trač', rekla je te objasnila kako su se ona i Liam jednom poljubili, no to je bilo godinama nakon prekida Miley i Liama pa zato, prema mišljenju plavokose glumice, nije ni utjecalo na opjevani ljubavni brodolom.

'Liam i ja smo odrasli zajedno. Stvarno je zgodan. Što biste vi učinili?', rekla je Lawrence prije osam godina Andyju Cohenu priznavši da je jednom poljubila zgodnog kolegu.

  • +5
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Robin Platzer / Avalon / Profimedia

Nakon kraće pauze Lawrence se vratila glumi te trenutno promovira svoj novi film 'Cura za sve'.