mlada kantautorica

Hvaljeni album '11' Nike Turković od sada i na vinilu!

06.10.2023 u 16:27

Bionic
Reading

Nika Turković, jedna od najuspješnijih mladih kantautorica početkom godine objavila je hvaljeni album prvijenac '11', uslijedio je rasprodani zagrebački koncert, nastup na Sea Star festivalu i uspješna turneja na kojoj su Nika i njezin bend publici predstavili '11'. U '11' ljubitelji Nikine glazbe od danas mogu uživati i na vinilu!

'Meni je imati svoj golemi album u rukama ogromna stvar, i to na prozirnom vinilu (jako ludo), poprilično veselje i moment za uštipnuti se. Pred koju godinu nisam mislila da ću doći do ove stepenice, tako da sam jako sretna da smo napokon ovdje. Što drugo; radim dalje za idući i jedva čekam.', o objavi svojeg prvog vinila ispričala je presretna Nika.

Nika Turković - pusti (official video) Izvor: Društvene mreže

Nika se zadnjih tjedana 'preselila' na male ekrane gdje je u talent showu 'Superstar' u potrazi za novim glazbenim talentima u ulozi članice žirija, a publiku će obradovati i vijest da uskoro stižu i njezine nove pjesme. Svi koji žele mogu se Niki pridružiti na promociji vinila koja će biti održana 12. listopada u KIC klubu (Preradovićeva ulica 5, Zagreb) od 18 sati. Nika će se u KIC-u družiti sa svojim fanovima i potpisivati ploče koje će biti dostupne po promotivnoj cijeni.

Nika Turković - dok nas nema Izvor: Društvene mreže

Vinil "11" dostupan je online na www.cedeterija.com, u Aquarius Music Shopu i u svim bolje opremljenim glazbenim trgovinama.