anna eberstein

Supruga Hugha Granta istaknula duge noge u haljini opakog uzorka

11.12.2023 u 09:39

  • +3

Hugh Grant i Anna Eberstein

Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Hugh Grant nije se često pojavljivao u društvu lijepe supruge, no premijere filma 'Wonka' Anna ne propušta! Prije desetak dana zablistali su u Londonu, a jučer su se dobro proveli na još jednoj premijeri u Regency Village Theatreu u Los Angelesu

Film uskoro dolazi i u hrvatska kina, no glumačka ekipa prvo mora promovirati ga u važnim svjetskim destinacijama. Nakon premijere u Londonu, stigli su i u Los Angeles, a Hugh Grant, koji u novom filmskom hitu 'Wonka' igra Oompa-Loompu, ponovno je bio u društvu supruge Anne Eberstein.

S obzirom na to da je poznati britanski glumac priznao da snimanje nije teklo glatko te da u tome nije uživao, podršku na premijerama pruža mu lijepa supruga.

Baš kao i u Londonu, Anna je otkrila duge vitke noge odabravši haljinu gotovo istog modela kao i prošli put. Međutim, nasuprot chic bijelom izdanju iz Londona, Eberstein je izabrala nešto odvažniji uzorak leoparda, naglašen crnim trakama, koji potpisuje Balmain.

Odvažnu haljinu kombinirala je uz jednostavne crne salonke špic završetka.

Glumac je uz 40-godišnju suprugu izgledao elegantno u crnom odijelu bez kravate. Iako je priznao da mu je snimanje ovog filma bilo jedno od najtežih dosad, bio je dobro raspoložen i nasmijan uz ostatak glumačke postave i Annu.

  • +2
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia