SILVESTROVO u regiji

Hrvatske zvijezde imaju novu meku: Crna Gora za novogodišnji doček ugošćava pola naše scene

01.12.2017 u 06:36

Bionic
Reading

Mjesec dana je do dočeka 2018., a većina zvijezda već je dogovorila novogodišnje gaže. Mnogi domaći izvođači okupirat će zemlje regije tijekom novogodišnjih praznika, a najviše njih nastupit će u Crnoj Gori, državi koja će očito ove godine svojim sugrađanima prirediti najbolji ispraćaj stare godine

I ove godine velike glazbene zvijezde očekuju sve one koji odluče novogodišnje praznike provesti u Crnoj Gori. Tako će u okviru četverodnevnog programa koji počinje 29. prosinca u Budvi, gradu koji već 19. godinu zaredom organizira doček Nove godine, nastupiti grupe Hladno pivo i S.A.R.S i to već 29. prosinca.

Idućeg dana, 30. prosinca, sviraju Bajaga i instruktori, dok je 31. prosinca ove godine rezerviran za Bijelo dugme. Prvog dana nove godine ondje će publiku zabavljati grupe Elemental i Dubioza kolektiv.

U Crnoj Gori će na ispraćaju stare godine nastupiti Gibonni i to u Tivtu, gradu koji je odlučio da novogodišnje slavlje u njemu traje čak 15 dana. Prvog dana nove godine ondje nastupa Željko Joksimović.

Tony Cetinski pjevat će u Podgorici na Trgu nezavisnosti 31. prosinca.

U bečićkom hotelu Splendid pjevat će Severina i Haris Džinović, a u Petrovcu, mjestu pored Budve, Lepa Brena i Halid Bešlić.

I Jelena Rozga ove godine nastupa u regiji, točnije u Metropol Palace Hotelu u Beogradu. Novosađane će pak u novogodišnjoj noći zabavljati Darko Rundek, Plavi orkestar i S.A.R.S.

Jedva cekam!Show must go on!See u...!💖💋💃

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

  • +16
Svečani doček 2016. godine u svijetu Izvor: Reuters / Autor: Reuters