društvena krema u izraelu

Holivudska ljepotica u zagrljaju našeg nogometaša

06.06.2017 u 14:33

Bionic
Reading

Izraelska glumica Gal Gadot, ujedno i bivša missica svoje zemlje, ovih je dana u središtu pozornosti nakon promocije novog filma 'Wonder Woman', u kojem glumi istoimenu superjunakinju iz kultnog stripa. Zanimljivo je kako joj je na jednom društvenom događanju društvo pravio i naš bivši nogometaš Giovanni Rosso

Atraktivna glumica Gal Gadot plijeni pažnjom gdje god se pojavi. Naravno, tako je bilo i na nedavnoj promociji filma u Cannesu, gdje je lijepa Izraelka oduševila u crvenoj Givenchyjevoj haljiniali i cipelama koje možda i nisu adekvatne za glamurozni crveni tepih.

Riječ je o ravnim sandalama high street brenda Aldo. No, osim što se oduprla normama, ova 32-godišnja glumica, koja se prije bavila i manekenstvom, ali i služila vojsku dvije godine, oduševila i objašnjenjem zašto nije odjelnula visoke pete.'Ove su mi udobonije. To je sve!'

S obzirom na status koji ima u Izraelu, jasno je da je Gadot česta gošća društvenih događanja i da je rado viđen gost na brojnim primanjima. Tako je bila i na jednom gdje se pojavio bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Giovanni Rosso, uz košarkaša Nikolu Vujčića možda i najpoznatiji hrvatski sportaš u toj zemlji.

Naime, Rosso je od 1996. do 2008. godine igrao za brojne izraelske klubove, a dvije je sezone bio i najbolji igrač izraelske lige, što mu, kao strancu, sasvim sigurno i nije bilo tako jednostavno.

No, Rosso je sada u Izraelu 'starosjedioc', oženio se i baš poput atraktivne glumice - čest gost na društvenim događanjima. I stoga ne čudi ova zajednička fotografija s jednog od takvih druženja.