glamurozno slavlje

Holivudska krema okupila se na jednom od najskupljih vjenčanja godine

25.10.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Poznati menadžer Guy Oseary uspio je okupiti holivudsku elitu na glamuroznom vjenčanju održanom u Rio de Janeiru

Znate da ste jedno od većih imena u menadžerskom svijetu kada vam se na obnovu zavjeta odazove ovako velik broj poznatih osoba, od čega većinu čine osobe s holivudske A-liste.

Menadžer Guy Oseary s manekenkom Michelle Alves vjenčao se još 2006. u Los Angelesu, a sada, 11 godina kasnije, odlučio se za ponovnu ceremoniju u znak velike ljubavi prema svojoj odabranici. Tim je povodom par, koji inače ima četvero djece i slovi za jedan od stabilnijih brakova u svijetu showbiza, priredio pravo vjenčanje, kojem nije nedostajalo glamura.

Budući da je Michelle rodom iz Brazila, ceremonija je ovaj tjedan održana u Rio de Janeiru, a među brojnim uzvanicima našlo se i jako puno poznatih lica s kojima je surađivao Guy Oseary.

Objavu dijeli Urbana Up (@urbana_up)

To naravno uključuje kraljicu popa Madonnu te Bonu Voxa i ostatak rock benda U2, za koje je upravo 45-godišnjak radio menadžerske poslove.

  • +28
Vjenčanje Guya Osearyja i Michelle Alves Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, vjenčanju godine, kako ga mnogi već prozivaju, prisustvovali su brojni glumci kao što su Ashton Kutcher, koji je ovoga puta došao bez supruge Mile Kunis, Owen Wilson, Chris Rock, Matthew McConaughey te glumice Dakota Johnson i Demi Moore.

Her name is Rio.... Bono #u2thejoshuatree2017

Objavu dijeli U2 Official (@u2)

No jedna od važnijih uzvanica bila je sada već bivša supruga ruskog oligarha Romana Abramoviča, Daša Žukova. 

Na ovom raskošnom slavlju ljubavi mogle su se vidjeti i mnoge zvijezde iz glazbenog svijeta, primjerice članovi poznatog benda Red Hot Chili Peppers, Alicia Keys te P. Diddy u pratnji lijepe partnerice Cassie.

Objavu dijeli Nikki (@fiftyshadesor)

Osim što je bilo glamurozno, ovo je vjenčanje bilo posebno i po samom obredu, u kojem su se mladenci potrudili spojiti hebrejsku i katoličku tradiciju.

Sam čin obnove zavjeta odvio se ispod skulpture Isusa Krista, na brdu Corcovado u Rio de Janeiru, koja je simbol Brazila, za što je par morao izdvojiti čak 100 tisuća dolara, dok je slavlje održano u raskošnoj rezidenciji TV zvijezde Luciana Hucka.

Svim gostima plaćen je i boravak u luksuznom hotelu Fasano, koji se nalazi na najpoznatijoj pješčanoj plaži Ipanema, ispred kojeg ovih dana ima i mnogo novinara i paparazzi fotografa, koji se trude ovjekovječiti svako pojavljivanje u javnosti brojnih zvijezda koje trenutačno tamo borave.