AND JUST LIKE THAT

HBO na Emmyjima najavio nadolazeće serije, uključujući i nekoliko scena nastavka 'Seksa i grada'

20.09.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Tijekom nedjeljne 73. dodjele nagrada Emmy HBO Max je objavio oglas s prvim uvidom u svojih nekoliko nadolazećih originalnih serija, među kojima je i dugo očekivani nastavak 'Seksa i grada' – serija 'And Just Like That'

U kratkom isječku zvijezde Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis stoje jedna pored druge na nekom događaju, okrenute leđima kameri. U jednom trenutku trojac, čini se, biva pozvan od nekoga i okreće se, a Parker tom nekom veselo mahne.

Najava nastavka 'Seksa i grada' tada prelazi na scenu s Parker i Chrisom Nothom, koji plešu i ljube se u kuhinji.

U HBO-ovoj najavi s novom serijom 'And Just Like That' pojavljuju se i do sada ne prikazani isječci njihovih drugih originalnih serija, kao što su 'Euforija', 'Nesigurna', 'Bez oduševljenja, molim!', 'Nasljeđe' i mnoge druge.

U novoj seriji, koja još nema službeni datum premijere, kroz svoje životne i ljubavne radosti i probleme, kao i svoje prijateljske odnose, vode nas tri od četiri glavna lika 'Seksa i grada', koje su sada u pedesetim godinama.

  • +20
'And Just Like That', reboot serije 'Seks i grad' Izvor: Profimedia / Autor: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za razliku od Kim Cattrall koja se nije željela vratiti u svoju slavnu ulogu Samanthe Jones, mnoge druge zvijezde originalne serije vratit će se u svoje uloge, a među njim i Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler.

Glumačku postavu upotpunit će i Sara Ramírez, Sarita Choudhury i Karen Pittman kao svježa lica koja se pridružuju seriji.

  • +33
Sarah Jessica Parker na snimanju druge sezone serije 'And Just Like That' Izvor: Startraksphoto.com/INSTAR Images/Profimedia / Autor: Janet Mayer

'Svi u 'And Just Like That' s oduševljenjem su prihvatili ove nevjerojatne i poletne glumce koji su se pridružili obitelji 'Seks i grad'. Svi oni će dodati svoju jedinstvenu iskru i svoje veliko srce ovim novim likovima i pričama koje ćemo upravo ispričati', rekao je izvršni producent Michael Patrick King.