FANOVI ODUŠEVLJENI

Grupa The Killers premijerno na INmusic festivalu sljedeće godine

22.05.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Jedan od najvećih glazbenih sastava 21. stoljeća, američki The Killersi premijerno će u Hrvatskoj nastupiti na odgođenom 15. izdanju INmusic festivala, koji će se održati od 21. do 23. lipnja 2021, najavili su u petak organizatori

'Uz već rasprodanu i zbog pandemije COVID-19 odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse ćemo povodom 15. obljetnice INmusic festivala gledati i u Zagrebu u lipnju 2021. godine gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s nadolazećeg šestog studijskog albuma 'Imploding The Mirage'',poručili su u priopćenju organizatori.

Dodaju da je iza američke rock grupa The Killers pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina.

Organizacija INmusic festivala još je jednom zahvalila publici na podršci i razumijevanju u nastaloj izvanrednoj situaciji pandemije COVID-19 koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala u lipnju 2020. godine.

Napominju da su ulaznice kupljene za ovogodišnje izdanje festivala, važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 21. do 23. lipnja 2021. godine.