STIŽE JOŠ JEDAN SIN

Godina nije mogla bolje početi: Kim Kardashian i Kanye West u iščekivanju četvrtog djeteta

02.01.2019 u 16:22

Bionic
Reading

Samo 11 mjeseci nakon što je u njihovu četveročlanu obitelj stigla djevojčica Chicago, koju je rodila surogat majka, otkriveno je kako će u svibnju ove godine stići još jedna beba, ovoga puta dječak. Slavni reper nikada nije krio da želi imati brojnu obitelji, no zbog navodnih zdravstvenih razloga, nakon rođenja sina Sainta, on i Kim Kardashian odlučili su angažirati surogat majku

Od svibnja ove godine obitelj slavne starlete Kim Kardashian i njezina supruga, repera Kanye Westa, brojit će čak šest članova. Kako doznaje US Weekly, surogat majka, koja je prije 11 mjeseci rodila malenu Chicago, ponovno je trudna, ovoga puta s dječakom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Merry Christmas 🎄

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

38-godišnja Kim već je u jednoj od epizoda popularnog reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' otkrila prijateljici kako tri godine stariji Kanye West silno želi veliku obitelj.

'Kanye želi imati još djece i ne prestaje mi dosađivati. On bi htio sedmero djece i ne odustaje od tog nauma', rekla je tada Kim Kardashian, a čini se da mu se upornost itekako isplatila.

  • +10
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon kćeri North, potom sina Sainta, obitelj Kardashian-West dobila je i kćerkicu Chicago, a sada će stići još jedan sin kako bi, čini se, omjer braće i sestara bio jednak.