SPEKTAKL NA EKRANIMA

Gledatelji u transu: Svjetlo dana ugledao foršpan posljednje sezone serije 'Igra prijestolja'

06.03.2019 u 11:19

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što je pušten foršpan za posljednju sezonu serije 'Igra prijestolja' video je pogledalo preko 25 milijuna ljudi te s nestrpljenjem iščekuju ponovni početak serije

Sredinom travnja obožavatelji serije 'Igra prijestolja' doći će na svoje jer izlazi nova, ujedno posljednja sezona koja već sada predviđa obaranje svih rekorda gledanosti.

'Vjerujem da nitko ne priželjkuje kraj serije, no uistinu sam ponosna na posljednju sezonu', izjavila je nedavno glumica Maisie Williams, koja od 12. godine tumači lik Arye u popularnoj seriji nastaloj prema književnom predlošku pisca Georgea R.R. Martina.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Baš kako je i rekla, milijuni gledatelja diljem svijeta podijeljenih su osjećaja. Isprepliće se tuga zbog kraja serije, a istovremeno vlada uzbuđenje zbog još jedne sezone. U osmoj sezoni serije, prema viđenom u dvominutnom foršpanu koji je u utorak pušten u javnost, gledatelje očekuje mnogo akcije, iznenadnih događaja i netipičnih scena s glavnim akterima Jonom Snowom i Daenerys Targaryenu u centru pozornosti.

  • +7
Igra prijestolja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kratki je presjek snimljenih scena oduševio javnost s čak više od 25 milijuna pregleda. Režiseri serije najavili su da će u osmoj sezoni epizode trajati oko sat i pol, dok će posljednja, osma, biti nešto duža.