UZ HIT PRLJAVOG KAZALIŠTA

Mario Valentić i Antonia prvi napustili 11. sezonu showa 'Zvijezde pjevaju'

15.10.2022 u 22:16

Bionic
Reading

U drugoj emisiji 11. sezone showa 'Zvijezde pjevaju' parovi su izveli pop i rock pjesme, no ovaj put kraj emisije nije svima donio veselje. Prvi su nastupili i prvi napustili show glazbeni par Mario Valentić i Antonia Matković Šerić

U večerašnjoj drugoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' gledatelji su imali priliku čuti izvedbe osam natjecateljskih parova, a to su: Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, Marco Cuccurin i Mia Negovetić, Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, Ivana Šojat i Goran Bošković, Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, Goran Grgić i Ivana Kindl te Domagoj Janković i Alen Đuras.

  • +35
Zvijezde pjevaju - 2. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Mario Valentić i Antonia Matković Šerić svojim nastupom otvorili su drugu epizodu glazbenog natjecanja hitom Prljavog kazališta 'Ne zovi mama doktora' i zaradili pohvale žirija.

'Opustio si se, Mario. Za mene puno bolje od prošlog puta', rekla je Danijela. Marko se složio da je večerašnja izvedba bila bolja te je dodao: 'Možda sam prošli put dao i previše bodova'.

Za svoj nastup Mario i Tonka dobili su večeras ocjene 3, 5 i 4, što je ukupno 12 bodova.

S pjesmom 'Jugo' Giuliana i Marijana Bana drugi su nastupili Domagoj Janković i Alen Đuras.

'Sugerirao bih mentoru da sljedeći put odabere pjesmu od Vjekoslave Huljić', našalio se Battifiaca. Danijela je rekla da misli da su dečki večeras odabrali fantastičnu pjesmu.

'Idete u dobrom smjeru. Zaista je to bilo dobro. Srednji je dio malo štekao, a što se recitacije tiče - jednostavno, takva je pjesma', rekla je. Za svoju izvedbu Domagoj i Alen dobili su ocjene 4, 6 i 5, što je ukupno dalo 15 bodova.

Goran Grgić i Ivana Kindl pjevali su pjesmu 'A ti još plačeš' Gorana Bareta, a svojim nastupom oduševili članove žirija.

'Meni ste danas ispričali stvarno jednu dobru priču i ja sam vam povjerovala sto posto', rekla je Danijela. 'Ja nisam primijetio da ste bili van komfor-zone. Da bilo je falševa, bilo je pogrešne intonacije, ali super vam je legao rock', rekao je Marko.

Žiri je njihovu izvedbu ocijenio s 5, 6 i 6, što je ukupno dalo 17 bodova.

Bojan Jambrošić i Matea Šeparović kao par s najviše bodova iz prve emisije ovog su puta oduševili žiri izvedbom pjesme 'Price Tag'.

'Izabrali ste jednu od najlakših pjesama Jessie J, ali meni je ovo bilo čak bolje nego prošli put', rekao je Marko, ali Battifiaca se nije složio.

'Mene ste prošli put više kupili. Niste večeras uspjeli prijeći tu stepenicu više. Ali svakako, Matea ako ti propadne karijera novinarke, uvijek se možeš uhvatiti pjevanja', poručio je.

Za svoj nastup Bojan i Mate ukupno su od žirija dobili 19 bodova.

Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja za svoju su izvedbu pjesme 'Song 2' dobili same pohvale žirija.

'Meni je ovo bilo dobro. Kupili ste me', rekao je Battifiaca. 'Jelena tako te lijepo bilo vidjeti ljutu. Bili ste fantastični', složila se Danijela. Od žirija su dobili ocjene 5, 6 i 6, što je dalo 17 bodova ukupno.

Nakon što se u prošloj epizodi zbog bolesti nije mogla pridružiti Mili Horvat na pozornici, Lara Antić Prskalo sa svojom je 'učenicom' večeras debitirala na pozornici uz skladbu Amy Winehouse 'You Know I'm No Good'.

'Prošli put sam ti dao prenisku ocjenu Mila i posipam se pepelom. Ti stvarno dobro pjevaš', rekao je Mili Battifiaca.

'Bila je minimalna doza imitacije, ali stvarno minimalna, što je zapravo genijalno. Vidjelo se da Lare nije bilo prošli put jer su cure danas došle u kožnim minjacima, s punom artiljerijom i doprle su do mene', rekao je Marko. Mila i Lara za svoj su nastup dobile ocjene 6, 7 i 8 , odnosno 21 bod.

Nakon Mile i Lane s pjesmom 'Poison' Alicea Coopera nastupili su Ivana Šojat i Goran Bošković.

'Vaša genijalna rašpa je došla do izražaja. Fascinantno mi je kako je Ivana fokusirana na Gorana. Čitavo vrijeme nije micala pogled s njega. Vaša boja glasa meni paše fantastično uz ovu pjesmu', rekao je Marko Tolja.

'Gorane, malo otvaraš usta', našalio se Battifiaca. Za svoj nastup Ivana i Goran dobili su ocjene 5, 6 i 5, odnosno 16 bodova.

'Bilo mi je prvi put' Novih Fosila pjesma je s kojom su u drugoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' nastupili influencer Marko Cuccurin i Mia Negovetić.

'Iako je pjesma starija od nas, poistovjetili smo se sa stihovima i nadamo se da je publika to prepoznala', rekla je Mia na kraju nastupa. Battifiaca je Marku sugerirao da koristi 'manje grla', a Marko je priznao da su ga u prošloj epizodi više kupili pjevački nego večeras.

'Pukao ti je glas, ali to se događa i najboljima', rekao je dok su Danijelu kupili emocijom te im je poručila da nastave ići tim putem. Za svoj nastup dobili su tri šestice od žirija, što je ukupno 18 bodova.

Prema bodovima žirija u drugoj epizodi showa na posljednje mjesto smjestili su se Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, dok su na vrh tablice stigle Mila Horvat i Lara Antić Prskalo.

'Hvala svima koji ste glasovali, žao mi je što nećemo moći nastaviti pjevati s vama. Hvala Mariju, divna si osoba i učenik', rekla je Antonia na kraju emisije, dok se Mario zahvalio svima koji su glasali za njih.

'Zahvalan sam na ovome iskustvu', rekao je za kraj Mario Valentić.