NOVI PAR?

Glasine o vezi sve su jače: Gigi Hadid provela vikend s Bradleyjem Cooperom

10.10.2023 u 17:22

Bionic
Reading

Vikend druženje jedne od najtraženijih manekenki današnjice i holivudske zvijezde bilo je dovoljno za nova šuškanja o njihovoj romansi

Nakon što su svjetlo dana ugledale fotografije na kojima 28- godišnja Gigi Hadid i 20 godina stariji glumac i redatelj Bradley Cooper večeraju u talijanskom restoranu na Manhattanu prije nego što su otišli zajedno u istom vozilu, pokrenute glasine o vezi ovog su vikenda dodatno pojačali.

Dežurnim paparazzima Hadid i Cooper ni ovoga puta nisu promaknuli, vrativši se ove subote istim automobilom nakon kratkog bijega iz grada, što je dala naslutiti njihova prtljaga.

Izvor blizak manekenki za američki Page Six otkrio je da s Cooperom ima puno toga zajedničkog, te da njihovo druženje ima potencijala postati nešto više.

Isto tako naglasio je da se američka 'it' djevojka želi okušati u glumi, što bi mogla biti glavna poveznica između nje i 48- godišnjeg glumca i redatelja.

Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iz veze s glazbenikom Zaynom Malikom, Gigi ima 3-godišnju kćer Khai dok Cooper s njezinom ruskom kolegicom s modnih pisti, Irinom Shayk, ima 6-godišnju kćer Leu de Seine.

Jednu od najtraženijih manekenki današnjice donedavno se ljubavno povezivalo s Bradleyjevim kolegom, Leonardom DiCaprijem, a glasine o njihovoj romantičnoj vezi započele su još prošle jeseni. Nikada nisu bile službeno potvrđene, a ovoga ljeta družili su se i u ljetovalištu Hamptons nedaleko New Yorka. No, u međuvremenu, DiCaprio je krenuo dalje, u društvu 25-godišnje talijanske manekenke Vittorije Ceretti.

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia