nakon svjetske premijere

Glamurozna kriminalistička serija Moć (Power) i kriminalistička komedija Uhvatite maloga (Get Shorty): Nove epizode na Pickbox NOW

14.10.2019 u 13:18

Bionic
Reading

Nove epizode ponedjeljkom, odmah nakon svjetske premijere

MARY J. BLIGE U POSLJEDNJOJ SEZONI MOĆI

Šesta sezona glamurozne kriminalističke serije Moć (Power) producenta 50 Centa napokon je stigla, a nove epizode bit će dostupne svaki ponedjeljak. Šesta sezona ujedno je i posljednja te nosi naziv Posljednja izdaja. Podijeljena je u dva dijela i ima sveukupno 15 epizoda – posljednjih 5 epizoda gledat ćemo u siječnju.

Sočna se vijest veže za posljednju sezonu – u njoj ćemo gledati Mary J. Blige! Za svoju ulogu u seriji Moć rekla je: 'Poznajem toliko Tasha, toliko Ghostova. Bila sam u vezi s puno Ghostova. Velika sam ljubiteljica serije i zahvalna sam što mogu biti dio nje.'

Kreatori serije Courtney Kemp i Curtis „50 Cent“ Jackson stvorili su svijet prepun kompleksnih i dinamičnih likova koji nose glamuroznu atmosferu ove kriminalističke serije prepune nepredvidljivih obrata.

50 Cent tumačio je ulogu dilera Kanana koji pogine u petoj sezoni. Zato se 50 Cent u šestoj sezoni prvi put pojavljuje u ulozi redatelja – režirao je treću epizodu za koju kaže da ima 'neke od najviše divljih scena dosad u seriji Moć.'

UHVATITE MALOGA (GET SHORTY) – KAKO PRESTATI BITI UBOJICA I SNIMITI FILM

Treća sezona mračne kriminalističke komedije Uhvatite maloga  (Get Shorty) premijerno će se prikazivati svakog ponedjeljka na Pickbox NOW. Serija se temelji na popularnom romanu Elmorea Leonarda, a nova sezona sastoji se od 7 epizoda. U glavnim su ulogama fenomenalni Chris O'Dowd i Ray Romano.

Priča prati Milesa (Chris O'Dowd) – kriminalca i ubojicu koji pokuša promijeniti profesiju i postati filmski producent. U tome mu pomaže okorjeli filmaš Rick (Ray Romano). Na kraju druge sezone Daly još balansira između svoje kriminalne prošlosti i ambicije da uspije u Hollywoodu, a Rick pristane biti ozvučen i surađivati s FBI-em. Kako će se to odigrati, gledat ćemo u novoj sezoni. Miles ne odustaje od svog sna – čak ni zatvor iz kojega je nedavno izašao neće ga spriječiti da pokuša naći načine kako snimiti film.

Premijere glamurozne kriminalističke serije Moć (Power) i mračne kriminalističke komedije Uhvatite maloga (Get Shorty) gledajte ponedjeljkom na Pickbox NOW!