GLEDATE IH?

Svi znamo za skandi krimiće, ali i skandi komedije rasturaju

28.01.2023 u 07:34

Bionic
Reading

Pickbox NOW otkriva vam genijalne skandinavske komedije koje će vas oduševiti radnjom

Skandinavska produkcija najpoznatija je po kriminalističkim serijama i filmovima, ali jeste li čuli za koju skandi komediju? Serije Ispod, Invazija i Veliki Lars dobitno su rješenje za večer prepunu smijeha i zabave.

Možete ih lako pogledati na streaming servisu Pickbox NOW u sklopu kategorije Viaplay Select.

Ispod (Below)

Život je nepredvidljive putanje i može se preokrenuti naglavačke u sekundi – na bolje ili lošije. Potonje se dogodilo Fanny (Maria Austgulen) koja je doživjela prometnu nesreću. Ona je preživjela, ali u nesreći je izgubila najbolju prijateljicu. Fanny je ostala nepokretna od trupa, a nove životne okolnosti prisile je da se ponovno ujedini i preseli kod sestre s kojom nije godinama razgovarala.

Veliki Lars (Big Lars)

Lars (Lars Hjortshøj) je svježe razvedeni stand up komičar i spreman je za velike životne promjene. Ponajprije želi unaprijediti svoj zanat i dokazati se ostalima u svom poslovnom i privatnom krugu ljudi. Slijedi period ponovnog rasta, zaljubljivanja u novu ženu te niz apsurdnih, neugodnih i duhovitih situacija u koje Lars neprestano upada.

Invazija (Home Invasion)

Imamo i odličan odabir za ljubitelje znanstvene fantastike! Invazija je humoristična serija o bivšem zatvoreniku Micku (Leo Oliva ) koji je ucijenio nekadašnjeg najboljeg prijatelja Toma (Ross Philips) da opljačka kuću. Istovremeno Al (Johan Glans) ima manje-više slične planove. Sve je trebalo ići po detaljnom planu, ali ni jedan od pljačkaša nije očekivao da ukućani nisu s ‘našeg’ planeta.